روش انتخاب و نگهداری زنجبیل

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش انتخاب و نگهداری زنجبیل

ریشه‌هایی را انتخاب کنید که به نسبت ظاهرشان، سنگین و پوست آن صاف و سالم و سفت است. ریشه‌ای که رنگ روشن‌تر دارد، از ریشه‌های تیره‌رنگ، تازه‌تر و بهتر است. همچنین عطر زنجبیل باید از آن به مشام برسد.

زنجبیل را بهتر است در جای خشک، خنک و تاریک نگه​دارید. اگر آن را لای حوله کاغذی پیچیده و در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید، حداقل تا ۳ هفته در یخچال سالم می​ماند و قابل استفاده است.

بهترین آموزش پخت ژیگوی خوشمزه فرانسوی
  1. طرز تهیه دسر شیک فرانسوی
  2. طرز تهیه و خواص کامل چای دارچین برای بدن
  3. آموزش تهیه چیپس سالم و خانگی مخصوص کودکان
  4. نکات مهم آشپزی برای عروس های تازه کار
  5. آموزش درست کردن چوب شور خوشمزه در خانه
  6. آموزش پخت خورش انار

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات