دستور پخت مخصوص سرآشپز برای ماهی تیلاپیلا با سس

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور پخت مخصوص سرآشپز برای ماهی تیلاپیلا با سس

image دستور پخت مخصوص سرآشپز برای ماهی تیلاپیلا با سس

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

در یک کاسه کوچک، پودر چیلی، زیره، فلفل هندی، نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.

با استفاده از قلم موی آشپزی، سس به دست آمده را روی فیله های تیلاپیلا بمالید تا همه سطح آن را پوشش دهد.

ماهی را به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا همه بخش های آن کاملا پخته و طلایی شوند.

تکفارس آی آر

در فاصله ای که ماهی در حال پختن است، سس آووکادو را تهیه کنید. برای این منظور، در مخلوط کن (بلندر) آووکادو، گشنیز، نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش و ماست را مخلوط کنید. آنها را هم بزنید تا یک سس لطیف به دست بیاید.

روی تیلاپیلای پخته شده، یک لایه سس آووکادو قرار داده و با گشنیز تازه تزئین و سرو کنید.

مواد لازم

۴۵۰ گرم فیله تیلاپیلا

۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی

www.takfars.ir

۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای سس آووکادو

یک عدد آووکادو

نصف پیمانه گشنیز خرد شده

نصف قاشق چایخوری نمک

تک فارس

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

یک چهارم پیمانه ماست

آموزش درست کردن استیک شیر ماهی غذای سالم و رژیمی
  1. آموزش تهیه پیتزا پیراشکی سوسیس
  2. ترفندهای آب کردن کردن شکلات مخصوص آشپزهای معروف
  3. آموزش پخت غذای خوشمزه گوشت دنده با سس مخصوص
  4. چطوری مرغ پرتقالی درست کنیم
  5. مافین گوشت چیست و چطور تهیه می شود
  6. آموزش تهیه سالاد گرم با سبزیجات

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات