دستور مخصوص سرآشپز برای پخت خورش بادمجان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور مخصوص سرآشپز برای پخت خورش بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکه‌های درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان می‌برد تا گوشت پخته شود.

رب را در روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.

مواد اولیه مورد نیاز

۶۰۰ گرم گوشت

تکفارس آی آر

۱۰ عدد بادمجان قلمی

۱۰ عدد گوجه گیلاسی

۱۰ عدد فلفل قلمی

۳ قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی

۲ عدد پیاز خرد شده

www.takfars.ir

۳ قاشق سوپخوری پیازداغ

۲ پیمانه آب جوش

یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز

یک قاشق مرباخوری زردچوبه

یک قاشق مرباخوری نمک

روغن به میزان لازم

نمونه تزیین های بسیار زیبا و کمیاب برای کیک تولد و نامزدی
  1. آموزش تهیه ساندویچ پانینی مارگریتا ایتالیایی
  2. چه کنیم تا شیرینی های خانگی که درست میکنیم براق باشند
  3. آموزش تهیه سالاد سیب زمینی مجلسی با عکس
  4. نمونه تزیین های بسیار زیبا و کمیاب برای کیک تولد و نامزدی
  5. آموزش روش پخت اصلی غذای شمالی باقلاقاتق
  6. شیک ترین تزیین های سالاد برای مهمانی فقط در اینجا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات