دستور مخصوص سرآشپز برای پخت خورش بادمجان

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

دستور مخصوص سرآشپز برای پخت خورش بادمجان

image دستور مخصوص سرآشپز برای پخت خورش بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، قسمت سر آنها را نگه دارید و در روغن سرخ کنید. گوجه گیلاسی و فلفل قلمی را هم بعد از شستن، کمی در روغن تفت دهید و از صافی رد کنید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

پیازهای خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را به تکه‌های درشت خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی رنگ گوشت عوض شود. آب جوش را هم افزوده و بعد حرارت را کم کنید. البته حدود ۳ ساعت زمان می‌برد تا گوشت پخته شود.

رب را در روغن تفت دهید و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه و مخلوط کنید. وقتی آب گوشت تمام شد و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده را همراه پیازداغ روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را که آماده شده خاموش کنید. این خورش را با برنج آبکش شده سرو کنید.

مواد اولیه مورد نیاز

۶۰۰ گرم گوشت

تکفارس آی آر

۱۰ عدد بادمجان قلمی

۱۰ عدد گوجه گیلاسی

۱۰ عدد فلفل قلمی

۳ قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی

۲ عدد پیاز خرد شده

www.takfars.ir

۳ قاشق سوپخوری پیازداغ

۲ پیمانه آب جوش

یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز

یک قاشق مرباخوری زردچوبه

یک قاشق مرباخوری نمک

روغن به میزان لازم

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. چطور تلخی زیتون را صد در صد از بین ببریم
  2. دستور مخصوص سر آشپز برای پخت بوقلمون شکم پر
  3. آموزش پخت سوپ جادویی برای درمان سرماخوردگی
  4. آموزش پخت غذا با مرغی که از وعده غذای قبلی مانده
  5. آموزش تهیه غذاهای سبک و سالم برای پیک نیک های تابستانی
  6. آموزش درست کردن شیرینی انجیری مقوی و سالم

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید