image دستور درست کردن ویژه سرآشپز برای سالاد یونانی

برای تهیه ی این سالاد، پیاز را از قبل (حدود ۲ ساعت) در ترکیب سرکه، روغن زیتون و آویشن می خوابانیم تا مزه دار شده و طعم بهتری به سالاد بدهد . همچنین به جای خیار که معمولا در این سالاد استفاده می شود، از رازیانه استفاده می کنیم چون رطوبت کمتری به سالاد می دهد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد یونانی ویژه:

۱- پیاز را پوست گرفته و نازک خلالی کنید.

۲- گوجه فرنگی ها را به ۸ قسمت مساوی قاچ کنید.

۳- برگ های کاهو را بشویید و درشت خرد کنید.

۴- رازیانه را پوست گرفته و به شکل ورق های نازک برش دهید.

۵- از زیتون بدون هسته استفاده کنید.

۶- پنیر فتا را تکه تکه کنید.

پیاز خرد شده را در ظرفی بریزید و آویشن خشک و کمی فلفل سیاه به آن اضافه کنید. سرکه و روغن زیتون را هم اضافه کنید و با تکان دادن ظرف مواد را با هم ترکیب کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای حدود ۲۲ ساعت یا بیشتر کنار بگذارید.به گوجه فرنگی های خرد شده شکر و نمک بزنید و آن ها را کنار بگذارید تا بقیه ی کارها را انجام دهید.کاهوی خرد شده را در کاسه ی بزرگی بریزید. رازیانه را به همراه زیتون و پنیر فتا به سالاد اضافه کنید.حالا گوجه فرنگی و پیاز مزه دار شده را به همراه موادی که برای مزه دار کردن آن استفاده کردید و آب لیمو به سایر مواد اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.

مواد لازم

۱ عدد متوسط پیاز قرمز

۱ قاشق غذاخوری آویشن

به میزان لازم فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز

۳/۴ پیمانه روغن زیتون

۵ عدد متوسط گوجه فرنگی

۱ قاشق چای خوری شکر

نوک انگشت نمک

۱ عدد بزرگ کاهو

۱ عدد رازیانه

۳/۴ پیمانه زیتون سیاه

۴۰۰ گرم پنیر فتا

۱/۲ عدد لیمو ترش

تک فارس » آشپزی » دستور درست کردن ویژه سرآشپز برای سالاد یونانی