خوردن چه خوراکی برای درمان کدام درد مفید است

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خوردن چه خوراکی برای درمان کدام درد مفید است

image خوردن چه خوراکی برای درمان کدام درد مفید است

بادام هندی برای کاهش فشارخون

بادام هندی حاوی سطوح بالای منیزیم و پتاسیم است، که دو ماده معدنی مهم برای بدن انسان محسوب می شوند و به کاهش فشارخون کمک میکنند. منیزیم ریتم قلب را تثبیت میکند، رگ های خونی را شل میکند، و فشارخون بالا را کاهش می دهد، در شرایطی که پتاسیم آثار منفی نمک را خنثی می سازد و مقدار مایع ذخیره شده در بدن را کنترل میکند.

آب زیره برای کاهش وزن

زیره ادویه بومی مدیترانه و جنوب آسیا است. این ماده سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که سوخت و ساز را بهبود می بخشند و از این رو، به سوزاندن کالری های اضافی و کاهش چربی شکمی به شیوه ای موثر کمک میکند. زیره از تجمع گاز و نفخ پیشگیری میکند و بر همین اساس، گوارش غذا را تسهیل میکند.

تکفارس آی آر

بهترین و ساده‌ترین روش کاهش وزن با کمک این ادویه تهیه آب زیره است. دو قاشق غذاخوری دانه های زیره را در یک لیوان آب خیس کنید و اجازه دهید یک شب به همان حالت باقی بماند. صبح روز بعد این ترکیب را به جوش آورید. با استفاده از یک صافی دانه ها را جدا کرده و آب زیره را با معده خالی مصرف کنید. یک دوره دو هفته ای هر روز این کار را انجام دهید.

آب لیمو و کمک به احیای سطوح نمک بدن پس از ورزش

تمرینات ورزشی شدید و تعریق، و همچنین مصرف الکل، استفراغ و اسهال میتوانند به عدم تعادل در سطوح نمک بدن منجر شوند. شما می توانید آب نصف یک لیمو را در یک لیوان آب ولرم ریخته و آن را بنوشید. این یکی از کارآمدترین روش ها برای بازگرداندن تعادل در سطوح نمک محسوب می شود.

لیمو ترش، همانند تمامی میوه های خانواده مرکبات، حاوی پتاسیم و کلسیم است که به ایجاد تعادل در سطوح نمک، pH و مایعات بدن انسان کمک میکنند.

گردو علیه بیماری قلبی

www.takfars.ir

مصرف یک مشت گردو در روز به کاهش کلسترول LDL و محافظت در برابر بیماری قلبی کمک میکند. کلسترول بد به شکل گیری و تجمع پلاک در رگ های خونی کمک میکند که موجب تنگ و سخت شدن شریان ها می شوند. این شرایط می تواند درد در قفسه سینه، بیماری عروق کرونر یا یک حمله قلبی را موجب شود. گردو حاوی ویتامین E است که از تشکیل پلاک جلوگیری میکند.

استرول های گیاهی و فیبر غذایی موجود در گردو به تنظیم سطوح کلسترول بد کمک میکنند، در شرایطی که اسیدهای چرب امگا-۳ ریتم قلب را عادی می سازند. گردو سرشار از چربی های چند پیوندی غیر اشباع است که رشد باکتری های خوب در روده را افزایش می دهند. این باکتری ها اثر مثبتی بر دیگر عامل کلیدی در بیماری قلبی یعنی التهاب دارند.

سیب برای تقویت سیستم ایمنی و کاهش کلسترول

احتمالا شنیده اید که مصرف یک سیب در روز می تواند شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز سازد و البته مطالعات اخیر این مساله را اثبات کرده اند. سیب قرمز حاوی کوئرستین، آنتی اکسیدانی قدرتمند که سیستم ایمنی را تقویت میکند، است. این ترکیب به ویژه زمانی که زیر استرس شدید قرار دارید، کارآمد است.

سیب ها سرشار از فیبر غذایی محلول در آب هستند که توانایی پیوند با چربی های موجود در روده را دارند. این فرآیند به کاهش سطوح کلسترول LDL و بهبود سلامت کلی بدن انسان کمک میکند.

بادام برای تغذیه سیستم عصبی

بادام حاوی دو ماده مغذی تقویت کننده مغز یعنی ریبوفلاوین و ال-کارنتین است و بر همین اساس، می تواند به تقویت ظرفیت ذهنی انسان کمک کند. این مواد مغذی توانایی تقویت فعالیت شناختی و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را دارند، و در عملکرد درست سیستم عصبی مرکزی نقش دارند.

بادام می تواند به صورت خام، خیس خورده در آب به مدت یک شب، خرد شده و … در غذاهای مختلف استفاده شود. برای تسهیل جذب مواد مغذی موجود در بادام بهتر است با معده خالی آن را مصرف کرد. گزینه دیگر مصرف شیر بادام شیرین نشده است.

کیوی برای بهبود گوارش

کیوی تنها میوه حاوی یک آنزیم پروتئولیتیک به نام اکتینیدین است که روند گوارش را بهبود می بخشد. اکتینیدین به طور ویژه برای تجزیه پروتئین های غذایی از جمله شیر، گوشت، تخم مرغ، حبوبات، و غلات مهم است. برای دستیابی به نتیجه مطلوب بهتر است روزی دو تا سه کیوی مصرف کنید.

تک فارس

زردآلو برای مبارزه با دیابت

زردآلو سرشار از مواد مغذی است که به کنترل سطوح قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک میکنند. زردآلو به عنوان یک ماده غذایی با شاخص قند خون پایین در نظر گرفته می شود. این قبیل مواد غذایی موجب افزایش ناگهانی قند خون پس از مصرف نمی شوند و از این رو، گزینه هایی عالی برای یک رژیم غذایی دیابتی هستند. همچنین، زردآلو سرشار از فیبر است که روند گوارش را کند می سازد و از این رو ترشح قند به جریان خون را کنترل میکند. ویتامین E موجود در این میوه به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل میکند که به بهبود سطوح قند خون در افرادی که از بیماری دیابت نوع ۲ رنج می برند، کمک میکند.

موز برای کاهش تهوع

موز تولید مخاط را تحریک میکند و سدی در برابر شیره معده ایجاد میکند که موجب شکل گیری ناراحتی معده می شود. افزون بر این، موز به واسطه احیای سطوح پتاسیم، ماده معدنی که اغلب در زمان اسهال و استفراغ کاهش می یابد، تهوع و استفراغ را کاهش می دهد. بر همین اساس، مصرف موز برای بانوانی که طی دوران بارداری از تهوع رنج می برند، توصیه می شود. افزون بر این، پتاسیم موجود در این میوه به کاهش تورم در بانوان باردار کمک میکند.

پسته برای کاهش کلسترول بد

پسته سرشار از فیتواسترول ها، ترکیباتی که از جذب کلسترول در بدن جلوگیری میکنند، است. همچنین، پسته حاوی سطوح بالای فیبر غذایی، چربی های غیر اشباع تک پیوندی، و آنتی اکسیدان ها است که همگی آنها برای حفظ سلامت قلب مفید هستند. باور بر این است که آنتی اکسیدان های موجود در پسته از ورود کلسترول به رگ های خونی و شکل گیری التهاب پیشگیری میکنند.

مطالعات نشان داده اند که مصرف یک یا دو مشت پسته در روز می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد کمک کند. البته در مصرف پسته نباید زیاده‌روی کرد زیرا این ماده غذایی سرشار از کالری است و مصرف بیش از اندازه آن می تواند افزایش وزن را به همراه داشته باشد.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

برای بهبود گردش خون در بدن چه کارهایی مفید است
  1. دانستنی های لازم درباره حمله قلبی ناگهانی
  2. چطور چای خوب و مفید برای سلامتی بخریم
  3. خیلی سرکار خسته می شوم چکار کنم
  4. چطور بدون ورزش وزن خود را با کارهای آسان کم کنیم
  5. معرفی گیاهان آپارتمانی که هوای خانه را تمیز میکنند
  6. کارهایی که هیچ آدمی نباید قبل از خوابیدن انجام دهد

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید