خواص جوشانده خاکشیر و طرز تهیه آن

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

خواص جوشانده خاکشیر و طرز تهیه آن

image خواص جوشانده خاکشیر و طرز تهیه آن

خواص خاکشیر

▪ خاکشیر زخم‌ها و جراحات را التیام می‌بخشد.

▪ ملین و خنک‌کننده است.

▪ تنظیم‌کننده دستگاه گوارش است.

تکفارس آی آر

▪ خاکشیر یکی از بهترین داروها برای رفع بواسیر و واریس است.

▪ از خواص خاکشیر چربی‌زدایی کبد است.

▪ خاکشیر سرد ضد اسهال و خاکشیر در آب جوش یک داروی ضد یبوست است.

▪ خوردن آن سبب نیکویی رنگ و رخسار می‌شود. (خاکشیر را با دو برابر وزن آن با شکر مخلوط کنید و تا ۱۰ روز بخورید.)

▪ خاکشیر یکی از بهترین داروهای ضد آلرژی است.

www.takfars.ir

▪ در فصل گرما با کاهش دمای بدن به پیشگیری از گرمازدگی کمک می‌کند.

طرز تهیه جوشانده خاکشیر

برای تهیه جوشانده خاکشیر باید ابتدا دانه‌های خاکشیر را ۱۵ دقیقه درون آب خیس کنید. سپس آب اضافی آن را خالی کنید و چندین مرتبه شست‌وشو را ادامه دهید. سپس خاکشیر را به مدت ۱۰ دقیقه با مقداری آب بجوشانید و پس از سرد شدن میل کنید. در صورت تمایل می‌توانید آن را کمی شیرین کنید.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

معرفی خوراکی های جایگزین شیر در رژیم غذایی سلامت
  1. میوه زردآلو چه خواص و ویتامین هایی دارد

  2. خوردن تخمه هندوانه مفید است و خواص آن

  3. خواص میوه انبه برای سلامتی بدن

  4. خواص درمانی جالب سمنوی سفره هفت سین

  5. خواص نوشیدن آب نارگیل برای سلامتی و ورزشکاران

  6. آن چه که درباره خواص عسل تا امروز نمی دانستید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات