image تکنولوژی جدید آب پز کردن تخم مرغ بدون آب

«Gogol Mogol» که نام خود را از یک غذای تخم‌مرغی روسی گرفته، توسط گروه کیان ساخته شده است.

لایه بیرونی این جعبه از نوعی مقوا ساخته شده که بطور سنتی برای ساخت جعبه‌های تخم مرغ بکار می‌رود.

image تکنولوژی جدید آب پز کردن تخم مرغ بدون آب

در زیر این لایه، سه لایه دیگر نیز وجود دارد. در یکی از آنها هیدروکسید کلسیم و مواد شیمیایی دیگر تزریق شده و دیگری یک لایه هوشمند دارای آب و یک کاتالیزور است.

بین این دو لایه داخلی یک غشا قرار دارد که با کشیدن یک نوار مقوایی برداشته می‌شود. در این زمان، هیدروکسید کلسیم به آب درون لایه هوشمند واکنش نشان داده و حرارت کافی را برای پختن تخم‌مرغ درون آن فراهم می‌کند.

این فناوری در گذشته برای تولید قوطی‌های خود گرمایشی سوسیس و لوبیا مورد استفاده بوده که اعضای کمپ با آن بخوبی آشنا هستند.

image تکنولوژی جدید آب پز کردن تخم مرغ بدون آب

اما اولین بار است که طراحان توانسته‌اند این تولید حرارت شیمیایی موسوم به «واکنش حرارت زا» را در یک تخم‌مرغ اجرا کنند.

اگرچه تخم‌مرغ در این شیوه پس از دو دقیقه پخته می‌شود، اما فرایند گرمایشی درون این بسته‌بندی تا سه دقیقه بطول می‌انجامد. کاربران بر اساس تمایل خود برای مصرف تخم‌مرغ به شکل اصلی یا کاملا پخته می‌توانند با برداشتن سر جعبه از آن استفاده کنند.

البته این جعبه یکبار مصرف بوده اما برای کاهش ضایعات از مواد بازیافتی ساخته شده است.

image تکنولوژی جدید آب پز کردن تخم مرغ بدون آب

این طراحی که موفق به کسب جایزه سازمان طراحی بسته‌بندی اروپا شده، اگرچه از کارآیی خوبی در طول کارآزمایی‌ها برخوردار بوده اما هنوز زمان ورود آن به بازار مشخص نیست.

image تکنولوژی جدید آب پز کردن تخم مرغ بدون آب

image تکنولوژی جدید آب پز کردن تخم مرغ بدون آب

تک فارس » اخبار روز » تکنولوژی جدید آب پز کردن تخم مرغ بدون آب