تنها آموزش رسمی پخت شامی کباب جهرمی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

تنها آموزش رسمی پخت شامی کباب جهرمی

image تنها آموزش رسمی پخت شامی کباب جهرمی

• بادمجان ها را درون فر یا روی اجاق گاز کبابی کنید. پوست بادمجان ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند.

• در یک ظرف مناسب سیب زمینی ها را رنده کنید.

• پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.تخم مرغ، ماست و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.

• بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.

تکفارس آی آر

• وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

مواد لازم

۲ عدد بادمجان

۲ عدد سیب زمینی پخته

۱ عدد سیب زمینی خام

www.takfars.ir

۱ عدد پیاز

۱ عدد تخم مرغ

۱ ق س ماست

۱ ق س آرد گندم

به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه چیپس خرما جای قند مضر
  1. طرز پخت تارت خوشمزه و سالم با کدوحلوایی
  2. چطور در خانه پاستیل تازه و بهداشتی تهیه کنیم
  3. طرز پخت سوپ سفید با شیر و جو
  4. آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام
  5. آموزش درست کردن نان شکم پر ذرت
  6. آموزش طرز تهیه اردک شکم پر مجلسی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات