ترفند آشپزی برای خوشمزه شدن گوشت سوخته

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ترفند آشپزی برای خوشمزه شدن گوشت سوخته

اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت ، ابتدا حوله تمیزی را در آب گرم خیس کنیدو آب آن را بگیرید ، سپس گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن حالت بماند . سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید .

آموزش طرز پخت ته چین لبو برای بچه ها
  1. طرز تهیه کلوچه نارگیلی
  2. معرفی غذاهای محلی یزد همراه طرز تهیه
  3. آموزش تهیه چهار مدل سالاد مقوی با سبزیجات
  4. آموزش پخت کباب بره خوشمزه فرانسوی
  5. بهترین آموزش پخت ژیگوی خوشمزه فرانسوی
  6. آموزش پخت بال کبابی به روش های خوشمزه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات