بهترین آموزش نحوه درست دم کردن قهوه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

بهترین آموزش نحوه درست دم کردن قهوه

image بهترین آموزش نحوه درست دم کردن قهوه

ابتدا آب سرد را درون قهوه جوش بریزید.

به ازای هر فنجان قهوه معادل سه‌چهارم فنجان را با آب سرد پر کرده و داخل قهوه‌جوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای گردنه یا تنگی قهوه‌جوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز می‌شود.

دانه‌های قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.

اکنون پودر قهوه را به آب اضافه کنید. به‌ازای هر فنجان قهوه‌خوری آب، دو قاشق چای‌خوری قهوه.

تکفارس آی آر

می‌توانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چای‌خوری پودر قهوه، یک قاشق چای‌خوری شکر هم به قهوه اضافه کنید.

وقتی شکر کاملا در آب حل شد، اجاق گاز را روشن کنید؛ با شعله‌ای متوسط رو به کم. اگر شعله زیاد باشد قهوه‌تان می‌سوزد. در این مرحله قهوه را هم نزنید.

پس از گذشت زمان اندکی -حدود دو دقیقه- یعنی زمانی که حرارت به حدود ۷۰ درجه می‌رسد، قهوه شروع به حباب زدن از کناره‌ها می‌کند. جمع شدن حباب‌ها حالتی روی سطح قهوه به وجود می‌آورد که آن را اصطلاحا «خامه قهوه» می‌نامند. در این مرحله قهوه را از روی حرارت‌ بردارید تا حرارت و خامه کمی فروکش کنند. هرگز اجازه ندهید حرارت به بالاتر از ۷۵ درجه برسد چون مزه قهوه بیش از حد استخراج خواهد شد.

قهوه‌جوش را مجددا به آرامی و دقت روی شعله کم قرار دهید و سه بار این عمل را تکرار کنید تا خامه قهوه قوام بیاید.

قهوه را به آرامی در فنجان بریزید.

www.takfars.ir

طرز تهیه دسر نسکافه ای پنیری با ظاهری شیک برای مهمانی
  1. آموزش نحوه علمی شستن سیزجات در چهار مرحله
  2. آیا می توان با کدوحلوایی ترشی درست کرد و آموش آن
  3. آموزش درست کردن نان برنجی اصیل قزوین
  4. طرز تهیه مارمالاد آلو قرمز برای تزیین سفره شما
  5. آموزش تزیین سوپ با مدل های زیبا و شیک
  6. طرز تهیه خوراک گوشت رژیمی سبک چینی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات