این یک باور نادرست است. برای پاستوریزه کردن شیر لازم نیست دمای آن را به نقطه جوش برسانید و آن را بجوشانید زیرا در این صورت علاوه بر میکروبها مقدار زیادی از ویتامینهای موجود در شیر هم از بین میرود و ارزش غذایی آن بشدت پایین میآید. بهترین دما برای پاستوریزه کردن شیر ۷۰ درجه سانتیگراد آن هم به مدت ۱۵ ثانیه است. برای اطمینان از رسیدن شیر به این درجه میتوانید از دماسنج کمک بگیرید. برخی افراد شیرهای پاستوریزه شده صنعتی را هم قبل از مصرف دوباره میجوشانند. نیازی به انجام این کار نیست مگر اینکه شیر چند روزی مانده باشد و بخواهید ببینید فاسد شده است یا نه. توصیه میشود از مصرف شیرهایی که تاریخ انقضای آنها گذشته است صرفنظر کنید زیرا حتی اگر فاسد نشده باشد باز هم ارزش غذاییشان به شدت کاهش پیدا کرده است.
.
هشدار مهم
موارد توصیه شده درمانی در این نوشته صرفا برای مشکلات ساده می باشد، در صورت داشتن مشکل پزشکی جدی یا هر نوع حساسیت، لطفا قبل از هر اقدامی حتما به پزشک مراجعه کنید.
مطالب پربازدید
چه مدل ریش مردان را جذاب تر میکند
توصیه های آرایشی بهداشتی برای داشتن ریش پرپشت و مرتب
چطور شما هم ریش و سیبل پرپشت و بلند داشته باشید
نکته های جالب و خواندنی درباره ریش آقایان
راهکارهای علمی برای تقویت رشد ریش و سیبیل
روش های طبیعی که به رشد ریش و سیبیل کمک میکنند
تمام توصیه های پزشکی لازم برای ریش و سبیل پرپشت در آوردن
آیا مردان با ریش برای خانم ها جذاب ترند یا بدون ریش