برای اطمینان از سلامت شیر باید آن را خیلی زیاد جوشاند یا نه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

برای اطمینان از سلامت شیر باید آن را خیلی زیاد جوشاند یا نه

این یک باور نادرست است. برای پاستوریزه کردن شیر لازم نیست دمای آن را به نقطه جوش برسانید و آن را بجوشانید زیرا در این صورت علاوه بر میکروب‌ها مقدار زیادی از ویتامین‌های موجود در شیر هم از بین می‌رود و ارزش غذایی آن بشدت پایین می‌آید. بهترین دما برای پاستوریزه کردن شیر ۷۰ درجه سانتی‌گراد آن هم به مدت ۱۵ ثانیه است. برای اطمینان از رسیدن شیر به این درجه می‌توانید از دماسنج کمک بگیرید. برخی افراد شیرهای پاستوریزه شده صنعتی را هم قبل از مصرف دوباره می‌جوشانند. نیازی به انجام این کار نیست مگر این‌که شیر چند روزی مانده باشد و بخواهید ببینید فاسد شده است یا نه. توصیه می‌شود از مصرف شیرهایی که تاریخ انقضای آنها گذشته است صرف‌نظر کنید زیرا حتی اگر فاسد نشده باشد باز هم ارزش غذایی‌شان به شدت کاهش پیدا کرده است.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

تاثیرات مفید چای سبز روی بدن
  1. سینک دستشویی بدترین محل برای مسواک
  2. مزیتهای جالب سن چهل و پنجاه سالگی برای خانم ها و آقایان
  3. چه کنیم تا بعد از تعطیلات عید چاق نشویم
  4. بعد از رژیم های سخت لاغر پوست خراب می شود چاره چیست
  5. چه چیزهایی باعث میشوند کلیه ها از کار بیفتند
  6. ضررهای خوردن ترشی با غذا چیست

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات