استاک مرغ چیست و طرز تهیه آن

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

استاک مرغ چیست و طرز تهیه آن

image استاک مرغ چیست و طرز تهیه آن

استخوان مرغ را کامل شسته و به تکه های کمی کوچک خرد کنید. برای استاک میتوانید از گردن، استخوان پشت یا کتف استفاده کنید. اگر گردن در استاک شما نباشد مناسب تر است زیرا چربی زیادی دارد .

استخوان ها را همراه سبزیجات و bouquet garni در قابلمه مناسبی ریخته و روی آن آب سرد بریزید و روی حرارت قرار دهید ، دو ساعت زمان لازم است برای پخت و تهیه استاک مرغ . در این مدت کف روی آن را با دقت جمع کرده و برای داشتن استاکی شفاف تر در قابلمه را هم نگذارید .

پس از پختن استاک را از صافی گذرانده ، سرد کرده و در یخچای قرار دهید .میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید. اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود . سپس چربی ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید .

مواد لازم برای استاک مرغ

تکفارس آی آر

استخوان مرغ :یک کیلو

پیاز :۱۰۰ گرم

هویج :۵۰ گرم

تره فرنگی :۲۵ گرم

کرفس :۲۵ گرم

www.takfars.ir

آب :۲ لیتر

آموزش درست کردن دسر کیک گوشت
  1. چطور بدون تخم مرغ در خانه کیک خوشمزه بپزیم
  2. طرز تهیه سالاد مجلسی و اصیل زیتون با عکس
  3. آموزش تصویری پخت پیتزای مرغ در خانه
  4. آموزش تهیه ترشی مجلسی و شیک انبه عسلی
  5. آموزش پخت کروکت گوشت مخصوص با سس
  6. آموزش درست کردن ماهی به روش سنتی جنوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات