از بین بردن بوی بد مانده از غذای سوخته با آبلیمو
بوی غذای آشپزخانه به پردهها، رومیزی و پارچهها و دستمالها سرایت میکند. پارچهها، بوی خوب یا بد را مانند آهنربا جذب میکنند. اما بوی بد مدت بیشتری باقی میماند.
خوشبختانه آبلیمو و چند نوع ادویه بوی بد آشپزخانه را از بین میبرند. ظرف کوچکی را از آب پر کنید. چند تکه پوست لیمو و حدود ۱ قاشق چایخوری میخک و برگ رزماری داخل آن بیندازید. بگذارید آب به جوش آید تا بوی خوش را در کل اتاقهای خانه استشمام کنید.
آشپزخانه محیطی است که بوی مواد مختلف در فواصل مختلف از آن استشمام میشود. در عین حال پررفتوآمدترین و شلوغترین قسمتهای یک خانه است. خیلی ها ترجیح میدهند بیش تر کارهای خود را در آشپزخانه انجام دهند.
برای از بین بردن تداخل بوها و استشمام بوی مطبوع، فر را تا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک لیموی درسته را روی سینی فر بگذارید. در فر را کمی باز بگذارید. صبر کنید تا لیمو حدود ۱۵ دقیقه آرام بپزد. فر را خاموش کنید. بگذارید لیمو سرد شود سپس آن را خارج کنید.
کاری، سس اسپاگتی و ماهی تنها زمان خوردن بوی خوبی دارند اما آخر شب یا صبح روز بعد بوی مانده آنها ناراحتکننده است. ظروف مربوط به این غذاها را سریع بشویید.
تکفارس آی آر
تمیز کردن صحیح وسایلی مانند تخته گوشت از انتشار بوی نامطبوع جلوگیری میکند. بعد از شستن تخته، روی آن مقداری آبلیمو بمالید تا از بوی سیر و پیاز و ماهی خلاص شوید.