مصرف عدس مخصوصاً برای خانمهایی که در سنین باروری و دوران بارداری هستند و در معرض کمبود آهن هستند، بسیار مفید است. مادران شیرده میتوانند با مصرف عدس کمبود خون بدن خود را جبران کنند.

عدس از نظر طب قدیم ایران دارای طبع معتدل و خشک است و پوست و دانه آن دارای خواص درمانی متعددی است، که در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژه‌ای دارد، عدس یک غذای کامل بوده و انرژی لازم را برای فعالیت‌های بدنی برای انسان تامین می‌کند.

خواص شفابخش عدس به شرح زیر است

▪ ملین و مغز آن ضد اسهال

▪ حاوی اسیدهای آمینه مختلف و ویتامین‌های گوناگون

▪ سرشار از آهن، کلسیم و فسفر

▪ منبع غنی از فیبرهای کاهنده کلسترول‌

▪ تنظیم کننده قندخون

▪ درمانگر کم‌خونی و افزایش شیر در مادران شیرده

▪ مفید برای اختلالات گوارشی

▪ ضد التهاب

▪ درمانگر زخم های دهان، گلو و دیفتری

▪ تقویت کننده معده و برطرف کنند گاز معده

▪ دفع کننده صفرا

▪ درمانگر یبوست وپیشگیری از سندرم روده‌ای تحریک پذیر و التهاب روده‌ای

▪ تقویت کننده قلب

▪ تثبیت کننده قند خون

از آن جا که مادران باردار نیازمند یک رژیم غذایی خاص هستند، این ماده را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

▪ زیاده‌روی در خوردن عدس سبب غلیظ‌ شدن خون و کند شدن جریان آن در رگ‌ها می‌شود.

تک فارس » پزشکی سلامتی » آیا برای زنان باردار خوردن عدس مضر است