آموزش کامل پخت شیرینی لقمه ای مخصوص

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کامل پخت شیرینی لقمه ای مخصوص

image آموزش کامل پخت شیرینی لقمه ای مخصوص

۱ – در ابتدا فر را روشن کرده و در درجه حرارت ۱۸۰ سلسیوس می گذاریم تا گرم شود.ورقه های فویل را در آن میگذاریم تا کمی حرارت ببینند.

۲. کره، شکر و شربت را در یک ظرف بزرگ ریخته و به آرامی حرارت می دهیم تا همه ی آنها با هم ذوب شوند. آرد ، آب لیمو و زنجبیل را در یک تابه ریخته و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم می زنیم و بعد می گذاریم تا کمی خنک شود.همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم.

۳. ته ورقه های فویل را با روغن کاملا چرب کرده تا هنگامی که مواد را میریزیم به آن نچسبند.

۴. از قاشق غذاخوری استفاده کرده و قاشق قاشق روی ورقه های داغ آماده مواد را می ریزیم .در مدت فقط ۵ تا ۶ دقیقه شیرینی ها طلایی شده و آماده می شوند. این کار را برای تمام موادی که در اختیار داریم انجام می دهیم تا همه ی شیرینی ها آماده شوند.

تکفارس آی آر

۵. با استفاده از یک قاشق چوبی یکی یکی و به آرامی شیرینی ها را از روی ورق برداشته و آنها را در ظرفی زیبا می چینیم تا خنک شوند.

۶. در هنگام سرو می توانید روی شیرینی ها لایه ی نازکی از خامه بمالید و آن را سرو کنید.

مواد لازم

کره : ۱۱۰ گرم

شکر : ۱۱۰ گرم

www.takfars.ir

شربت آب و شکر : ۴ قاشق غذاخوری

آرد سفید : ۱۱۰ گرم

آب لیمو :۱ قاشق غذا خوری

زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری

روغن آفتابگردان : مقداری

خامه : در صورت تمایل ، ۳۰۰ میلی گرم

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. آموزش تصویری درست کردن دسر انار در شب یلدا برای مهمانی
  2. چطور بعد از پخت و خوردن ماهی بوی آن را کامل از بین ببریم
  3. آموزش تهیه غذاهای سبک و سالم برای پیک نیک های تابستانی
  4. آموزش تصویری پخت باقلاقاتق غذای خوشمزه گیلانی
  5. تنها آموزش رسمی پخت شامی کباب جهرمی
  6. خاصیت برگ های تیره رنگ کاهو بیشتر است یا کم رنگ ها

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید