image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

روش تهیه پخت ته چین خوشمزه بادمجان

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را بعد از خرد کردن به پیاز اضافه کرده، سپس لپه‌ای را که از قبل خیس کرده بودید به گوشت اضافه کنید. زردچوبه و ۴ پیمانه آب‌جوش را ریخته تا گوشت بپزد.

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

در اواسط پخت رب گوجه‌فرنگی را سرخ کرده و اضافه کنید. در اواخر پخت یک قاشق چای‌خوری دارچین، مقداری جوز هندی و زعفران را بیفزایید. برنج را که همراه نمک خیس کرده‌اید، جوشانده و آبکش کنید.

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

بادمجان‌ها را بعد از پوست کندن و حلقه‌حلقه کردن نمک پاشیده تا تلخی آن گرفته شود.

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

پس از یک ساعت بادمجان‌ها را بشویید، خشک و کمی سرخ کنید. ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران و روغن مایع را با هم مخلوط کنید.

کف ظرف نسوز را اول چرب کرده، برنج را با مواد مخلوط کنید و کف ظرف بریزید،

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

سپس بادمجان‌ها را روی برنج بچینید و از مواد گوشتی روی بادمجان‌ها بریزید، مقداری دارچین بپاشید و باقی‌مانده برنج را روی گوشت قیمه‌ای ریخته و بعد ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن روی برنج بدهید و روی ظرف را بپوشانید.

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

اینک ته چین را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به‌مدت یک‌ساعت‌ونیم بپزید تا دم بکشد و ته‌دیگ آن طلایی شود.

مواد لازم

سینه مرغ: ۶۰۰ گرم

لپه: ۱۵۰ گرم

پیاز: ۳ عدد

بادمجان: ۵۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

روغن مایع: یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد

ماست: یک پیمانه;

زعفران: ۲ قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق سوپ‌خوری

دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

خلال پسته، بادام و زرشک: برای تزیین

تک فارس » آشپزی » آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان