آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

روش تهیه پخت ته چین خوشمزه بادمجان

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را بعد از خرد کردن به پیاز اضافه کرده، سپس لپه‌ای را که از قبل خیس کرده بودید به گوشت اضافه کنید. زردچوبه و ۴ پیمانه آب‌جوش را ریخته تا گوشت بپزد.

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

در اواسط پخت رب گوجه‌فرنگی را سرخ کرده و اضافه کنید. در اواخر پخت یک قاشق چای‌خوری دارچین، مقداری جوز هندی و زعفران را بیفزایید. برنج را که همراه نمک خیس کرده‌اید، جوشانده و آبکش کنید.

تکفارس آی آر

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

بادمجان‌ها را بعد از پوست کندن و حلقه‌حلقه کردن نمک پاشیده تا تلخی آن گرفته شود.

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

پس از یک ساعت بادمجان‌ها را بشویید، خشک و کمی سرخ کنید. ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران و روغن مایع را با هم مخلوط کنید.

کف ظرف نسوز را اول چرب کرده، برنج را با مواد مخلوط کنید و کف ظرف بریزید،

www.takfars.ir

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

سپس بادمجان‌ها را روی برنج بچینید و از مواد گوشتی روی بادمجان‌ها بریزید، مقداری دارچین بپاشید و باقی‌مانده برنج را روی گوشت قیمه‌ای ریخته و بعد ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن روی برنج بدهید و روی ظرف را بپوشانید.

image آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

اینک ته چین را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به‌مدت یک‌ساعت‌ونیم بپزید تا دم بکشد و ته‌دیگ آن طلایی شود.

مواد لازم

سینه مرغ: ۶۰۰ گرم

لپه: ۱۵۰ گرم

پیاز: ۳ عدد

بادمجان: ۵۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

تک فارس

روغن مایع: یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد

ماست: یک پیمانه;

زعفران: ۲ قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق سوپ‌خوری

دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

خلال پسته، بادام و زرشک: برای تزیین

کامل ترین آموزش دستور پخت دلمه برگ مو
  1. آموزش تصویری تزیین انواع میوه برای مهمانی

  2. آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص بالزامیک

  3. آموزش پخت رول کدو و بادمجان

  4. آموزش تهیه و ساخت فالوده اصل شیرازی در خانه

  5. طرز پخت غذای خوشمزه بردبلاو با ادویه های مخصوص

  6. ترفند وا نرفتن کوفته هنگام پخت

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات