آموزش کامل تهیه پنیر ریکوتا خانگی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش کامل تهیه پنیر ریکوتا خانگی

image آموزش کامل تهیه پنیر ریکوتا خانگی

اول از همه آب لیمو ترش رو میگیریم و از صافی رد میکنیم و کنار میگذاریمش .شیر رو با خامه مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزینم تا یکدست بشه بعد اون رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا وقتی که گرم بشه و اطراف قابلمه حباب های ریز دیده بشه .توجه داشته باشید که شیر نباید بجوشه و دماش خیلی بالا بره همین که در اطراف قابلمه حباب ریز بزنه کافیه.

بعد آبلیمو رو به شیر اضافه میکنیم و سریع هم زده و از روی حرارت برش میداریم و مدام هم میزنیم تا شیر کامل ببره و آب سبز رنگ از شیر بریده شده جدا بشه.تقریبا بعد از ۵تا۷دقیقه هم زدن این اتفاق میفته.

حالا یک توری و یک پارچه کتان حاضر میکنیم و شیر بریده شده رو داخل دستمال میریزیم و اون رو روی توری قرار میدیم و حدود ۱تا ۱ونیم ساعت صبر میکنیم تا آبش خارج بشه.

وقتی پنیر حاضر شد نمک رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد داخل ظرف فشردش میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم.به همین سادگی،به همین خوشمزگی!!^_^

تکفارس آی آر

نکات:

۱)توجه داشته باشید که میزان آبلیمو به ازای هر ۲لیتر شیر باید ۳قاشق غذاخوری باشد.

۲)این پنیر ظاهر شلی دارد و مثل ماست خامه ای غلیظ میباشد.

۳)در صورتی که میخواهید پنیر شما به صورت خیلی خوشمزه تر و دقیقا مثل پنیرهای سنتی ایتالیایی تهیه شود به این شکل عمل کنید:

شیر را با آبلیمو مخلوط کرده و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا دمای آن به ۸۲ درجه سانتیگراد برسد. این فرایند حدود نیم ساعت طول کشیده و حباب های کوچکی نیز در اطراف قابلمه ظاهر خواهد شد.

www.takfars.ir

در این مرحله باید زیر قابلمه را خاموش کرد و آن را برای مدت شش ساعت روی شعله پیلوت یا درون فر با حرارت بسیار کم قرار داد.

سپس یک پارچه حوله ای را تا کرده و آن را روی سبد یا توری پهن کنید و محتویات قابلمه را روی آن خالی کنید تا تکه های بسته شده از مایع باقیمانده جدا شود.

تکه های بسته شده را زیر آب سرد گرفته و سپس آنها را درون آبکش بریزید. آبکش را روی کاسه قرار داده و روی پنیرها نمک بپاشید. پنیرها را برای مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا آب آنها گرفته و سفت شوند. برای اینکه پنیر سفت تری داشته باشید تکه های بسته شده را درون حوله پیچیده و آنها را از جایی آویزان کنید تا آب آن درون یک کاسه ریخته شود.

مواد اولیه

شیر ۳ونیم پیمانه (پرچرب و کامل)

لیمو ترش ۱عدد (تازه و درشت)

نمک نصف قاشق چایخوری

خامه نصف پیمانه

آموزش تهیه اسنک خوشمزه شکلاتی برای بچه ها
  1. ایده های جالب تزیین برنج برای سفره مهمانی
  2. چطور برای مهمانی عصرانه کاپ کیک بپزیم
  3. طرز تهیه اسکالوپ مرغ
  4. طرز پخت لازانیای خوشمزه رژیمی با کمترین مقدار روغن
  5. آموزش پخت خورش بادمجان با کوفته قلقلی
  6. آموزش تهیه خورش ترش برای مهمانی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب