آموزش پخت کیک شکلاتی و تزیین آن

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت کیک شکلاتی و تزیین آن

image آموزش پخت کیک شکلاتی و تزیین آن

مواد لازم برای حدود ۲۰ عدد

▪ شکر دانه ریز » ۸۰ گرم

▪ کره‌ نرم » ۱۰۰ گرم

▪ آرد » ۱۲۰ گرم

تکفارس آی آر

▪ بیکینگ‌پودر » یک‌چهارم قاشق چایخوری

▪ تخم‌مرغ » ۳ عدد

▪ وانیلین » یک‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین کیک پاپس

▪ شکلات سفید آبکرده » به میزان لازم

www.takfars.ir

▪ رویال آیسینگ » ۱ واحد

▪ رنگ صورتی خوراکی » به میزان لازم

روش‌تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص کیک پاپس را چرب نمائید. آن‌گاه همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالب مخصوص بریزید و آن را پر کنید. حالا قالب بعدی را رویش بگذارید و کیک را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فر بپزید. اکنون صبر کنید تا کیک‌ها در قالب خنک شوند. اینک نی مخصوص کیک پاپس را بردارید و سرش را در شکلات سفید آبکرده، فرو کنید و بلافاصله در کیک قرار دهید. آن‌گاه صبر کنید تا شکلات ببندد و نی در کیک ثابت شود. سپس کیک‌ها را در شکلات فرو کنید تا همه جای آن از شکلات پوشیده شود. حالا صبر کنید تا شکلات کاملا ببندد و در این میان، رویال آیسینگ را فراهم کنید. اکنون رویال آیسینگ را به رنگ صورتی درآورید و آن را در کیسه ‌شیرینی‌پزی دارای ماسوره شماره ۱۰۴ بریزید و روی کیک پاپس را به شکل گل رز بیارائید.

برای تهیه رویال آیسینگ؛ سه قاشق سوپخوری پودر مرنگ را همراه با ۴ پیمانه پودر شکر الک کرده و ۵ قاشق سوپخوری آب گرم در کاسه ‌همزن برقی بریزید و به مدت تقریبی ۷-۱۰ دقیقه، هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس رنگ را به آن بیفزائید.

چه روغنی برای پخت غذا سالم ترین روغن است
  1. طرز پخت لازانیا با سبزیجات سالم و مقوی

  2. آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه

  3. آموزش دقیق نحوه پخت پیتزا در مایکروویو

  4. آموزش پخت کوکو سبزی مجلسی

  5. آموزش پخت نان گردو خانگی

  6. آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک جشن تولد دخترانه سیندرلا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات