image آموزش پخت کیک شکلاتی با کرم گاناش

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را چرب کنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید. آن‌گاه کره و هر دو شکر را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و بعد وانیلین را اضافه و مخلوط کنید. حالا مواد خشک و شیر را کم‌کم بیفزائید و مایه را به آرامی، هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون مایه را در قالب بریزید و به مدت ۲۵- ۳۰ دقیقه، در فر بپزید.

پس از ۵ دقیقه، کیک را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود. اینک روی آن گاناش بریزید و به کمک کاردک موج‌دار کنید و با شکلات بیارائید.

روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید تا کرم صاف و یکدستی به دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را بیفزائید.

مواد لازم

آرد یک و سه‌چهارم پیمانه

پودر کاکائو یک‌دوم پیمانه

بیکینگ‌پودر یک و یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری

کره ۱۸۰ گرم

شکر دو سوم پیمانه

شکر قهوه‌ای دو سوم پیمانه

تخم‌مرغ درشت ۲ عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر یک و یک‌دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکلات سیاه ۳۰۰ گرم

اسانس دلخواه ۲ قطره

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت کیک شکلاتی با کرم گاناش