image آموزش پخت کیک خانگی کیت کت

▪ برای تهیه کیک، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

▪ آب، روغن مایع، سرکه سیب یا سرکه سفید و اسانس وانیل را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.

▪ مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

▪ خمیر را در دو قالب گرد از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند.

▪ برای تهیه لایه میانی، شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و کره ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شوند.

▪ پودر شکر، اسانس وانیل و خامه پرچرب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

▪ مخلوط کره، شکلات را اضافه و مخلوط کنید.

▪ کیک های خنک شده را به صورت لایه ای روی هم قرار دهید و قسمت میانی، و روی آنها و دور تا دور را با مخلوط شکلات پوشش دهید.

▪ دور تا دور کیک را با شکلات کیت کت و شکلات سفید تزیین کنید.

نکته

بهتر است برای تهیه خمیر کیک، آرد را ابتدا الک کنید. قبل از افزودن مخلوط شکلات و کره به بقیه مواد، اجازه دهید این مخلوط خنک شود. در صورت تمایل می توانید دور تا دور کیک را با رُبان ببندید و تزیین کنید.

مواد لازم

آرد: ۳ پیمانه

شکر: ۲ پیمانه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

نمک: یک قاشق چای خوری

پودر کاکائو: یک دوم پیمانه

آب: ۲ پیمانه

روغن مایع: دوسوم پیمانه

سرکه سیب یا سرکه سفید: ۲ قاشق سوپخوری

اسانس وانیل: یک قاشق سوپ خوری

شکلات کیت کت: به مقدار لازم

شکلات سفید: به مقدار لازم

کره (ذوب شده): ۱۷۰ گرم

شکلات تلخ: یک دوم پیمانه

پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه

اسانس وانیل: سه چهارم قاشق چای خوری

خامه پرچرب: یک دوم پیمانه

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت کیک خانگی کیت کت