آموزش پخت کیک با نوتلا

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت کیک با نوتلا

image آموزش پخت کیک با نوتلا

۱-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید.

۳- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید.

۴- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید.

تکفارس آی آر

۵- آنها را روی هم بچینید.

۶- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید.

۷-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید.

۸-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.

۹- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید.

www.takfars.ir

۱۰- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید.

۱۱-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید.

۱۲- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.

خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)

یک شیشه نوتلا

۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه نوشیدنی برای عصرانه در زمستان
  1. آموزش درست کردن نوشیدنی تابستانی انبه و تمشک
  2. طرز تهیه دسر نسکافه ای پنیری با ظاهری شیک برای مهمانی
  3. چطور یخ مرغ فریز شده را سریع باز کنید
  4. آموزش تهیه چیپس سیب زمینی خوشمزه در منزل
  5. طرز تهیه دسر شیک و خوشمزه شکلاتی فرانسوی
  6. آموزش درست کردن پیراشکی خانگی با موز

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات