آموزش پخت کیک با میوه و بدون شکر

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت کیک با میوه و بدون شکر

image آموزش پخت کیک با میوه و بدون شکر

قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. آرد، بیکینگ پودر و پودر ادویه را داخل کاسه ای الک کنید. کره را به این مواد خشک اضافه و با نوک انگشت مالش دهد تا شبیه به خرده نان شود. زرآلو، خرما، گیلاس شیرین و کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده کرده پرتقال آب پرتقال مخلوط کنید. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه کرده، آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف کنید. کیک را در فر گرم کرده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

برای تنوع در نوع میوه کیک میوه ای میتوانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل کنید.

مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود، در نتیجه دیگر نیاز به اضافه کردن شکر نیست.

مواد لازم برای ۸ نفر

تکفارس آی آر

▪ کره مقداری برای چرب کردن » ۱۲۵ گرم

▪ آرد » ۳۵۰ گرم

▪ بیکینگ پودر » ۲ قاشق چایخوری

▪ پودر ادویه مخلوط » ۱ قاشق چایخوری

▪ برگه زردآلو خرد کرده » ۷۵ گرم

www.takfars.ir

▪ خرمای خشک خرد کرده » ۷۵گرم

▪ گیلاس خرد شده » ۷۵ گرم

▪ کشمش » ۱۰۰ گرم

▪ شیر » ۱۲۵ میلی لیتر

▪ تخم مرغ همزده۲ » عدد

▪ پوست پرتقال رنده کرده » ۱ عدد

▪ آب پرتقال » ۵-۶ قاشق سوپخوری

▪ عسل » ۳ قاشق سوپخوری

▪ آماده سازی۳۰ دقیقه

▪ پخت۶۰ دقیقه

تک فارس

آموزش روش اصلی تهیه کباب بلدرچین ایرانی
  1. آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب

  2. آموزش پخت و تزیین شیرین پلو مجلسی

  3. آموزش تصویری درست کردن ته دیگ با نقش و نگار

  4. آموزش پخت ماکارونی با بادمجان

  5. آموزش درست کردن مربای خوشمزه لیمو ترش

  6. آموزش تصویری تزیین آناناس برای مهمانی و عروسی ها

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات