آموزش پخت کوکی خانگی آلبالو
▪ برای شروع کار ابتدا در ظرفی صد گرم کره بریزید. شکر قهوهای را به کره اضافه کنید و بعد شکر سفید را نیز داخل ظرف بریزید.
▪ با همزن برقی شروع کنید به هم زدن تا شکر قهوه ای و سفید با کره به خوبی مخلوط شود و مخلوط حالت خمیری داشته باشد. سپس تخم مرغها را اضافه کنید.
▪ مجددا با همزن برقی هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کند. وانیل را نیز دراین مرحله اضافه کنید.
▪ در ادامه در ظرفی دیگر آرد رو بریزید. جوش شیرین را به آرد اضافه کنید. همچنین نمک را هم بریزید.
تکفارس آی آر
▪ سپس ویسک کنید و مخلوط کنید. حالا در این مرحله آرد را در دو مرحله به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا خمیر تقریبا لطیفی بدست آید. خمیر نباید چسبنده باشد.
▪ بعد از اضافه کردن آرد، شکلات چیپسی را اضافه کنید و سپس شکلات شیری خرد شده یا شکلات شیری چیپسی را بریزید.
▪ و با لیسک مخلوط کنید و هم بزنید. در مرحلهی آخر، آلبالوهای بدون هسته را اضافه کنید. سپس در حد مخلوط شدن هم بزنید و از هم زدن زیاد بپرهیزید. در حدی مخلوط کنید که آلبالو با خمیر مخلوط شود.
▪ در این مرحله میتوانید خمیر کوکی را برای مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. در این فاصله، فر را روشن کنید و روی دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا کاملا داغ شود. حالا روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر کوکی را از فریزر خارج کرده و به وسیلهی اسکوپ بستنی یا قاشق گلولههایی به اندازه گردو یا کمی بزرگتر بردارید یا کف دست گرد کنید و روی سینی فر قرار دهید.
www.takfars.ir
▪ با دست کمی روی کوکی ها را فشار دهید تا کمی پهن شود. میتوانید روی کوکیها هم شکلات قرار دهید.
سپس سینی فر حاوی کوکیها را در فر گرم شده با دمای ١٨٠درجه سانتی گراد قرار دهید و مدت زمان پانزده دقیقه را در نظر بگیرید برای پخت کوکیها. با توجه به دمای فر، ممکن است پخت کوکی ها بین دوازده تا هفده دقیقه طول بکشد.
مراقب باشید کوکیها نسوزد. کمی که زیرکوکی ها طلایی شد کافی ست. بعد از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شود.
امیدوارم بتونید تا سرد شدن کوکی ها صبر کنید. چون با کوکی هایی خیلی خوش عطر و جذاب روبرو هستید..
حالا وقت آن رسیده تا یک چای خوش عطر و رنگ یا یک فنجان قهوه بریزید و از خوردن این کوکی های جذاب و خوشمزه در کنار آن لذت ببرید. بعد از اینکه کوکیها از حرارت افتاد و کاملا سرد شدند،کوکی ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
این کوکی ها بافتی نرم دارند. اما اگر زیاد درمجاورت هوا قرار بگیرند، خشک میشوند.
نکات تهیه کوکی آلبالو و شکلات
برای تهیه این کوکی بهتر است از شکر قهوهای استفاده کنید درصورتی که به شکر قهوه ای دسترسی نداشتید، میتوانید شکر سفید را به همان میزان ذکر شده در دستور جایگزین شکر قهوهای کنید.
اما این نکته را در نظر داشته باشید که در تهیه کوکیها شکر قهوهای نقش بسزایی دارد و طعم خوبی هم به آن میدهد.
میزان شکلات را میتوانید بیشتر در نظر بگیرید یا به اندازه ی یک یا دو قاشق غذاخوری در کوکی استفاده کنید.
تک فارس
استفاده از شکلات شیری و تلخ سلیقه ای ست و میتوانید فقط از یک نوع شکلات استفاده کنید.
به جای آلبالو میتوانید از گیلاس هم استفاده کنید. و کوکی گیلاس و شکلات داشته باشید.
دقت کنید که بعد از اضافه کردن آلبالو ها نباید خیلی زیاد مواد را هم بزنید. چون آلبالوها آب دارد و هم زدن و مخلوط کردن زیاد سبب میشود که آلبالو ها له شوند و کیفیت خمیر کم شود.
در این دستور میتوانید از کمی پودر دارچین یا هل هم برای طعم دهی به کوکی استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه کوکی آلبالو و شکلات
تخم مرغ
دو عدد
شکر قهوهای
دو سوم پیمانه
شکر سفید
T A K F A R S
نصف پیمانه
آرد سفید
دو پیمانه
کره
صد گرم
آلبالوی هسته گرفته
نصف پیمانه
وانیل
یک قاشق چایخوری
جوش شیرین
تک فارس www.takfars.ir
نصف قاشق چایخوری
نمک
یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی
سه قاشق غذاخوری
شکلات شیری چیپسی یا خرد شده
سه قاشق غذاخوری