image آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه

ابتدا گوشت را خرد کنید و سپس خوب بشویید.

گوشت را در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود.

اکنون باید گوشت را چرخ کنید. سپس آن را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ورزر دهید تا کاملا یک دست شود.

گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنگ گردد.

پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. آب آن را کاملا بگیرید، به طوری که در پیاز آبی باقی نماند، در غیر اینصورت هنگام کباب کردن، گوشت از سیخ جدا خواهد شد.

پیاز را به گوشت اضافه کرده و کمی ورز دهید.

اگر گوشت گرم شده بود، آن را مجددا مدتی در یخچال قرار دهید. در غیر اینصورت شروع به سیخ گرفتن کباب کنید.

برای سیخ گرفتن کباب یک کاسه آب کنار دست خود قرار دهید. به اندازه یک مشت از گوشت را بردارید، کمی در دست ورز دهید و سپس شروع به سیخ گرفتن کنید.

image آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه

ابتدا به آرامی با حرکت دست گوشت را روی سیخ پهن کنید و در حین اینکار، لبه‌های کباب را نیز روی آن برگردانید.

image آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه

سپس ابتدا و انتهای کباب را فشار دهید که به سیخ بچسبد.

image آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه

به همین ترتیب تمام کباب ها را سیخ بگیرید.

گوجه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به سیخ بزنید. ترجیحا ازسیخ‌های باریک‌تری برای گوجه استفاده کنید.

آتش را از قبل درست کنید تا شعله نداشته باشد. سیخ‌ها را روی منقل قرار دهید و دائما آن را بچرخانید تا نریزند.

در آخر نیز گوجه‌ها را کباب کنید.

سر و ته کباب‌ها را جدا کنید و بین نان قرار دهید، دست خود را روی نان بگذارید و به آرامی سیخ را بردارید.

image آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه

نکته

تا اندازه‌ای در منقل ذغال بریزید که کباب‌ها نه به آتش خیلی نزدیک و نه آن دور باشند.

برای آنکه کباب‌ها در منقل نریزند، باید دائما آن‌ها را بچرخانید تا به این ترتیب دو طرف گوشت همزمان پخته شوند. زمانی که یکطرف گوشت بیش از طرف دیگر بپزد، از یکطرف سنگین‌تر خواهد بود و انسجام خود را از دست می‌دهد.

هنگامی که می‌خواهید گوشت را سیخ بزنید، باید سرد باشد؛ بنابراین حتما قبل از این مرحله، گوشت را داخل یخچال قرار دهید.

کباب کوبیده را هم می‌توانید با نان و هم با برنج سرو کنید. برای تزیین برنج نیز می‌توانید مقداری برنج زعفرانی درست کنید و روی برنج بکشید. کباب‌ها را در دیس قرار دهید و اطراف آن را با گوجه کبابی، فلفل، جعفری خرد شده و ترشی کلم قرمز تزیین کنید. طرز تهیه کباب کوبیده به همین راحتی است، اما باید به نکات یاد شده توجه داشته باشید تا به این ترتیب کباب‌های شما در منقل نریزد.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده

به منظور درست کردن کباب کوبیده برای شش الی هشت نفر، به حدود سه الی چهار ساعت زمان و مواد اولیه‌ زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم

گوشت مغز ران گوساله

۵۰۰ گرم

گوشت پشت بازو گوسفند

۵۰۰ گرم

پیاز

۴ عدد بزرگ

گوجه فرنگی

۸ الی ۱۰ عدد

روغن مایع و نمک

به میزان لازم

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه

همچنین بخوانید