image آموزش پخت کباب تابه ای مخصوص

ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.

سپس مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار کمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.

سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز بزرگ: ۱ عدد

نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران: به مقدارلازم

رب گوجه ‌فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

سیب زمینی: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

جعفری خرد شده: ۱ قاشق چای خوری

کره: ۱ قاشق سوپ خوری

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت کباب تابه ای مخصوص