آموزش پخت پیش غذای گیاهی با کرفس

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت پیش غذای گیاهی با کرفس

ساقه های کرفس را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید. کرفس ها را با دستمال کاملا خشک کنید. زیتون های مغزدار را نیز خرد کنید. می توانید از زیتون های مغزدار فلفلی استفاده کنید تا طعم و رنگ بهتری داشته باشید.

پنیر خامه ای، زیتون خرد شده، سیر ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. کمی از مایه پنیری بردارید و داخل هر تکه کرفس را با آن پر کنید. برای زیباتر شدن کار، می توانید مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره داخل ساقه های کرفس را پر کنید. به همین ترتیب تمام ساقه های کرفس را با مواد پنیری پر کنید.

سپس این پیش غذای فوق العاده ترد، آبدار و خوشمزه را در ظرف سرو بچینید و سرو کنید. کرفس شکم پر را می توانید تا چند ساعت در یخچال نگه دارید و بعد سرو کنید.

مواد لازم

ساقه کرفس ۱ دسته

تکفارس آی آر

پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم

زیتون مغز دار خرد شده ۳/۴ فنجان

سیر ریز خرد شده ۲ حبه

نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان دلخواه

www.takfars.ir

معرفی انواع سس و چاشنی خوشمزه برای غذا
  1. آموزش مرحله ای درست کردن نان نارگیل
  2. آش رشته را به چه مدل هایی میپزند و آموزش پخت آن
  3. آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب
  4. راهنمای خرید تخم مرغ سالم و بهداشتی
  5. آموزش عکس به عکس سالاد شیک انار برای سفره یلدا
  6. مدل تزیین سالاد خیلی شیک به شکل گل رز جدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات