آموزش پخت پیش غذای شیک اسپانیایی مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت پیش غذای شیک اسپانیایی مجلسی

image آموزش پخت پیش غذای شیک اسپانیایی مجلسی

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. سیرهای پوست کنده را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس از روغن خارج کنید.

ورقه های نان را در همان روغن سرخ کنید تا برشته شود. آنها را هم از تابه خارج کنید. یک قاشق غذاخوری پاپریکا را در روغن برای چند ثانیه سرخ کنید. آب گوشت، زیره و باقی پاپریکا را در قابلمه بریزید. سیرها را هم له کرده و در آب گوشت بریزید. نمک و فلفلآن را اندازه کرده و ۲۰ دقیقه آن را بپزید.

ورقه های نان را خرد کنید و هر کدام را در یک کاسه نسوز بریزید. روی آن سوپ بریزید و در هر کاسه یک تخم مرغ بشکنید و کاسه ها را ۸-۷ دقیقه در فر بگذارید تا تخم مرغ آن ببندد بعد جعفری را روی آن پاشیده و به سرعت سرو کنید.

۱ – می توانید به جای استفاده از فر،تخم مرغ ها را در قابلمه شکسته و با در بسته ۱۰ دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها ببندد.

تکفارس آی آر

۲ – در صورت تمایل تخم مرغ ها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواری بریزید.

۳ – اگر از نان چند روز مانده استفاده کنید کیفیت آن در سوپ بهتر است.

سوپ سیر جزو سوپ میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .

www.takfars.ir

سوپ سیر را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

مواد لازم برای سوپ سیر اسپانیایی

روغن زیتون بکر:۴ قاشق غذاخوری

سیر:یک بوته، پوست کنده

نان تست:۴ ورقه

پاپریکا:۴ قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز:نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ:۴ عدد

جعفری ساطوری:۲ قاشق غذاخوری

تک فارس

نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

فوت و فن های آشپزی برای خوشمزه شدن غذاها
  1. بهترین آموزش اینترنتی درست کردن ژله تزریقی
  2. آموزش پخت غذایی خوشمزه و ساده به نام اشکنه
  3. چه روشی برای پخت ماهی سالم ترین روش است
  4. آموزش درست کردن لقمه بوقلمون مجلسی
  5. آموزش تهیه سالاد ماکارونی فوری
  6. طرز تهیه خانگی شیرینی بهشتی کرکی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات