آموزش پخت پلوی‌ مراکشی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت پلوی‌ مراکشی

image آموزش پخت پلوی‌ مراکشی

پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.حالانمک، زردچوبه، پیاز داغ ،سیب زمینی، شوید، نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.

اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهم‌کرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی۳۰ دقیقه دم بگذارید.

مواد لازم

▪ پیاز » ۱ عدد

تکفارس آی آر

▪ مخلوط کره و روغن » به میزان لازم

▪ گوشت خورشی » ۳۰۰ گرم

▪ ادویه خورشی » یک قاشق سوپخوری

▪ فلفل قرمز » به میزان لازم

▪ پودر عصارۀ گوشت » ۱ عدد

www.takfars.ir

▪ آب جوش » به میزان لازم

▪ نمک و زردچوبه » به میزان لازم

▪ پیاز داغ » ۳ قاشق سوپخوری

▪ سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده » ۲ عدد

▪ شوید خشک » ۲ قاشق سوپخوری

▪ نخود پخته » یک پیمانه

▪ بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده » ۲ عدد

▪ برنج » ۳ پیمانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب