آموزش پخت پلوی مراکشی
پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.حالانمک، زردچوبه، پیاز داغ ،سیب زمینی، شوید، نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.
اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهمکرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی۳۰ دقیقه دم بگذارید.
مواد لازم
▪ پیاز » ۱ عدد
تکفارس آی آر
▪ مخلوط کره و روغن » به میزان لازم
▪ گوشت خورشی » ۳۰۰ گرم
▪ ادویه خورشی » یک قاشق سوپخوری
▪ فلفل قرمز » به میزان لازم
▪ پودر عصارۀ گوشت » ۱ عدد
www.takfars.ir
▪ آب جوش » به میزان لازم
▪ نمک و زردچوبه » به میزان لازم
▪ پیاز داغ » ۳ قاشق سوپخوری
▪ سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده » ۲ عدد
▪ شوید خشک » ۲ قاشق سوپخوری
▪ نخود پخته » یک پیمانه
▪ بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده » ۲ عدد
▪ برنج » ۳ پیمانه