آموزش پخت پلوقارچ با سیزیجات

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت پلوقارچ با سیزیجات

image آموزش پخت پلوقارچ با سیزیجات

۱- در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

۲-سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

۳- لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ‌ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

۴- برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.

تکفارس آی آر

۵- برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.

مواد لازم برای ۲ نفر

برنج: ۲ پیمانه

قارچ : ۱ پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده

سیر : ۱ حبه، ریز شده

www.takfars.ir

فلفل سبز یا قرمز: ۱ تا ۲ عدد، ریز شده

پیاز: ۱ عدد، کوچک و ریز شده

فلفل دلمه سبز :۱ عدد کوچک و خرد شده

سویا سس: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

لوبیا سبز پخته: ۴ تا ۵ عدد، بلند خرد شده

برگ تازه ریحان : ۱۵ عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم

جدیدترین مدل های تزیین حلیم افطاری
  1. آموزش پختن خورش مخصوص کشور مراکش
  2. آموزش پخت شیرینی برای عید دو رنگ ونیزی
  3. نمونه تزیین های بسیار زیبا و کمیاب برای کیک تولد و نامزدی
  4. آموزش تصویری درست کردن ژله میوه به شکل گل آفتابگردان
  5. آموزش درست کردن گل آناناسی برای کیک
  6. میان وعده اختصاصی رژیمی ۱۱ صبح

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات