آموزش پخت و طعم دار کردن مرغ با رزماری

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت و طعم دار کردن مرغ با رزماری

image آموزش پخت و طعم دار کردن مرغ با رزماری

ابتدا سینه های مرغ را به نمک و فلفل و آرد آغشته می کنیم . سپس در تابه ای روی حرارت کره و روغن زیتون ریخته و مرغ ها در آن سرخ می کنیم .

در ادامه قارچ ها را داخل کره تفت داده و نمک اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه عصاره یا آب مرغ را به قارچ ها اضافه می کنیم . در ادامه قارچ ها را خارج کرده و خامه را به آب مرغ اضاف می کنیم و صبر می کنیم تا به خوبی بجوشد .

در ادامه رزماری اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم . سپس مرغ ها و قارچ ها را به خامه جوشیده اضافه می کتیم و درب تابه را گذاشته و ۵ تا ۸ دقیقه صبر می کنیم تا به خوبی پخته شوند .

خوراک شما آماده شد

تکفارس آی آر

مواد لازم

۲ عدد سینه مرغ بدون پوست

یک و ۱/۲ قاشق چای خوری نمک

۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر

۳/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید

www.takfars.ir

۱/۲ فنجان آرد سفید

۳۵۰ گرم قارچ

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۴ قاشق غذاخوری کره

۱ حبه سیر رنده شده

۱/۲ فنجان آب یا عصاره مرغ

۱ فنجان خامه

یک و ۱/۲ قاشق چای خوری رزماری خرد شده

۲ قاشق چای خوری جعفری خرد شده

تک فارس

آموزش درست کردن کلوچه کنجدی عصرانه مقوی
  1. آموزش تهیه میگوی توپی غذای مناسب بچه ها
  2. آموزش تهیه ساندویچ همبرگر و قارچ خانگی و بهداشتی
  3. جدیدترین مدل های شیک کیک تولد کودک
  4. آموزش درست کردن کوکو با ماکارونی
  5. آموزش مرحله ای ساخت گل های خوراکی رنگی برای شیرینی
  6. چطور در خانه گلاب خانگی و بهداشتی درست کنید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات