آموزش پخت و طعم دار کردن ماهی تیلاپیلا

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت و طعم دار کردن ماهی تیلاپیلا

image آموزش پخت و طعم دار کردن ماهی تیلاپیلا

برای تهیه تیلاپیای پرتقالی، ابتدا درجه فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

سپس ۱ و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را در کیسه پلاستیکی بریزید و فیله های ماهی تیلاپیا را به آن بیفزایید.

کیسه را بفشارید تا هوای اضافی آن خارج شود. درب کیسه را خوب ببندید.

کیسه را در یخچال به مدت ۳ ساعت قرار دهید.

تکفارس آی آر

خرده نان، ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال، سیر و ریحان را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

تیلاپیا را از آب پرتقال خارج کنید و تکان دهید تا مایع زیادی آن حذف شود.

فیله ها را در ظرف فر قرار دهید و نمک، سرکه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه نموده و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را بر روی فیله ها بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و در حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مایع جذب ماهی شود.

تیلاپیای پرتقالی را از فر خارج نموده و در ظرف موردنظر خود سرو کنید.

www.takfars.ir

مواد لازم برای تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان

فیله ماهی تلاپیا ۴ تکه

آب پرتقال ۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری

کره ۶ قاشق غذاخوری

خرده نان ۳/۴ پیمانه

سیر خرد شده ۲ حبه

ریحان تازه خرد کرده ۱ قاشق غذا خوری

نمک و ادویه به میزان لازم

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. طرز تهیه غذای سالم با سبزیجات و سس مخصوص
  2. طرز تهیه بستنی مخصوص برای شب یلدا
  3. توصیه های سرآشپز برای پخت قیمه نذری خوش طعم و رنگ
  4. آموزش درست کردن تخم مرغ سوخاری صبحانه مجلسی
  5. طرز تهیه تیرامیسو همراه با کرم تیرامیسو
  6. آموزش پخت نان خوشمزه ایتالیایی در خانه

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید