مرحله اول

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

ابتدا هوج را خلال کنید.

مرحله ۲

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنمرحله پختن تغییر رنگ ندهد.

مرحله ۳

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

خلال پرتقال را به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله ۴

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

سپس آن را آبکش کنید.

مرحله ۵

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

برنج را به حالت آبکش بپزید.

مرحله ۶

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.

مرحله ۷

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

هویج را در ماهیتابه بریزید.

مرحله ۸

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

به آن گلاب اضافه کنید.

مرحله ۹

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

خلال های پرتقال و پسته و بادام را نیز آماده کنید.

مرحله ۱۰

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید.

مرحله ۱۱

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

شکر را به آن اضافه نمایید.

مرحله ۱۲

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.

مرحله ۱۳

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

مرحله ۱۴

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد.

مرحله ۱۵

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

در قابلمه یک لایه پلو بریزید.

مرحله ۱۶

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

و سپس یک لایه خلال ها بریزید.

مرحله ۱۷

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

و دوباره روی آن پلو بریزید.

مرحله ۱۸

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).

مرحله ۱۹

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید.

مرحله ۲۰

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

به این شکل.

مرحله ۲۱

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله ۲۲

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید.

مرحله ۲۳

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

مر غ ها را هنگام سرو کنار پلو بچینید.

نکته :

روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلوریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.

image آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل

مواد لازم برای ۴ نفر :

هویج ……………………….. ۴ عدد

خلال بادام، پسته، پرتقال …. هرکدام ۳ قاشق غذاخوری

مرغ ترجیحا سینه………….. ۱ عدد

پیاز …………………………. ۱ عدد

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران ……………………… مقداری

گلاب ………………………..نصف پیمانه

شکر ……………………….. ۴ قاشق غذاخوری

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل