آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان

image آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان

آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.

هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد میکنند و در سس تند و آبکی میزنند تا سس وارد حفره شود و میل میکنند

مواد لازم برای نان پوری هندی :

آرد

تکفارس آی آر

۱ پیمانه

آرد سبوس دار

۱ پیمانه

مخمر

۱/۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

بکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری

روغن کنجد

۲ قاشق غذاخوری

نمک

۱/۲ قاشق چایخوری

آب ولرم

۱ پیمانه

ترجیحا روغن ارده ی کنجد

برای سرخ کردن

تک فارس

چطور ژله درست کنید تا به ظرف نچسبد و تکه تکه نشود
  1. تصویری آموزش درست کردن سالاد کاهو به طرز مخلوط
  2. آموزش درست کردن ترشی پوست هندوانه
  3. طرز تهیه مربای هویج به روش اصلی
  4. آموزش تهیه ماست موسیر خانگی مشابه ماست های کارخانه ای
  5. آموزش تهیه نوشیدنی خوشمزه و سرد هنـگور
  6. طرز تهیه شام خوشمزه و مقوی و سریع بیف برگر

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب