آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان

image آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان

آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.

هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد میکنند و در سس تند و آبکی میزنند تا سس وارد حفره شود و میل میکنند

مواد لازم برای نان پوری هندی :

آرد

تکفارس آی آر

۱ پیمانه

آرد سبوس دار

۱ پیمانه

مخمر

۱/۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

بکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری

روغن کنجد

۲ قاشق غذاخوری

نمک

۱/۲ قاشق چایخوری

آب ولرم

۱ پیمانه

ترجیحا روغن ارده ی کنجد

برای سرخ کردن

تک فارس

طرز پخت لوبیا پلو با مرغ به جای گوشت قرمز
  1. آموزش درست کردن ترشی های متنوع و مجلسی
  2. آموزش جدید درست کردن ژله سه رنگ کج به راحتی در خانه
  3. طرز پخت کوفته قلقلی خوشمزه کبابی برای بچه ها
  4. آموزش تهیه سیب زمینی مارپیچی برای تزیین غذا
  5. آموزش درست کردن املت بامجان ساده و رژیمی
  6. طرز تهیه خمیر پیتزای تنوری در خانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات