آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی

image آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی

ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.

شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

مواد لازم :

تکفارس آی آر

آرد سفید : ۵۰۰گرم

کره ی گیاهی : ۲۵۰ گرم

ماست : ۲۵۰ گرم

نمک : ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری

www.takfars.ir

خرمای بدون هسته :۵۰۰گرم

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد :از هر کدام ۲قاشق غذاخوری

دارچین : ۱ قاشق چای خوری

زعفران آب شده : ۱ قاشق مرباخوری

آموزش پختن پیتزا شکل قلب
  1. آموزش پخت مرغ و سبزیجات با سس مخصوص
  2. چطور بهترین سالاد ممکن را برای مهمانی رسمی تهیه کنیم
  3. طرز تهیه کیک خوشمزه زنجبیلی هندی
  4. عکس چیدمان های زیبای میز صبحانه برای افزایش اشتهای شما
  5. تصویری تزیین سالاد به شکل راه راه جدید
  6. ایده طراحی پلنگ صورتی روی قهوه

مطالب پربازدید

مطالب محبوب