ابتدا برای درست کردن خمیر بنیه بکینگ پودر را به همراه نمک و فلفل در داخل شیر حل می‌کنیم.

تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم آرد و روغن را نیز اضافه می‌کنیم و حسابی هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس میگوها را به خمیر اضافه می‌کنیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. برای درست کردن سس تارتار تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و به همراه میگوی سرخ شده نوش جان می‌کنیم.
image آموزش پخت میگو با سس تارتار

مواد لازم:

میگو پاک شده: نیم کیلو

روغن مایع: به مقدار لازم

مواد لازم:(خمیر بنیه)

شیر: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

آرد سفید: نصف پیمانه

روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم: (سس تارتار)

سس مایونز: یک پیمانه

خیارشور ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

ماست: ۳ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ریز: یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت میگو با سس تارتار