آموزش پخت میگوی خوش طعم و خوش عطر مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت میگوی خوش طعم و خوش عطر مجلسی

image آموزش پخت میگوی خوش طعم و خوش عطر مجلسی

ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .

مواد لازم :

میگو ۱ کیلو

تکفارس آی آر

پیاز یک عدد ( درشت )

آرد ۳/۲ لیوان

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

ماست دو قاشق سوپخوری

زعفران نصف قاشق چایخوری

www.takfars.ir

تخم مرع یک عدد

نمک مقدار لازم

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

فلفل مقدار لازم

آموزش درست کردن سیب زمینی سرخ کرده مخصوص خانگی
  1. دستورهای مخصوص سرآشپز برای تهیه قهوه خوش طعم و عطر
  2. آموزش تصویری تهیه سالاد برای ودکان با تربچه موشی
  3. آموزش عکس به عکس تهیه ژله تزیینی طرح گل
  4. راهکارهایی برای راحت تر خرد کردن پیاز
  5. آموزش تهیه قارچ کنسروی برای پیتزا و ساندویچ
  6. آموزش تصویری درست کردن شیرینی و شکلات قلبی شکل

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات