آموزش پخت مرغ به سبک کشور ترکیه ای

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت مرغ به سبک کشور ترکیه ای

image آموزش پخت مرغ به سبک کشور ترکیه ای

مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کنید بعد ۲ قاشق رب و دو پیمانه ماست و نصف پیمانه روغن زیتون و ریحان خشک و آویشن و پول ببری (که در ایران معادل آن فلفل پاپریکاست) از هر کدام یک قاشق غذاخوری و نمک کمی و دو حبه سیر له شده را مخلوط کرده یک شب داخل یخچال بگذارید بماند تا مزه دار شود.

بعد داخل ماهیتابه روغن بریزید و مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید. حرارات باید کم باشد تا مرغ ها مغز پخت شوند. جداگانه پیاز داغ درست کنید و کمی رب انار داخل آن بریزید و یک تفت بدهید. پودر سیر و نمک به آن زده یک لیوان آب ریخته و بگذارید بجوشد.

کمی که غلیط شد داخل ماهیتابه که مرغ ها سرخ شدن روی مرغ ها بریزید و در آن را بگذارید زیر آن را کم کنید ده دقیقه بعد وقتی مرغ ها پخته شد از روی حرارت بر دارید.

در دستور اصلی غذا مرغ را بعد از مره دار کردن که در دستور هست داخل فر می گذارند تا پخته شود.

تکفارس آی آر

چطور بدون هیچ نانی ساندویچ خوشمزه بخوریم
  1. دستور پخت بوقلمون برگر مخصوص یونان
  2. آموزش تهیه اسموتی با توت فرنگی برای عصرانه
  3. آموزش درست کردن ماهی توپی غذای مورد علاقه بچه ها
  4. آموزش پخت خورش کرفس مخصوص سرآشپز
  5. آموزش پخت کیک رژیمی برای افراد چاق
  6. تصویری آموزش تزیین ژله های مهمانی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

۱ نظر
  1. ali hadad

    مرسی از سایت خوبتون مطالب مفیدی دارین من عاشق آنتالیا هستم شهر خیلی زیبا و قشنگیه خیلی پیشرفتس و امکانات عالی داره پارسال هم با تور لحظه آخر رفتم آنتالیا خیلی خوب بود