آموزش پخت مرغ ایتالیایی مناسب مهمانی های رسمی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

آموزش پخت مرغ ایتالیایی مناسب مهمانی های رسمی

image آموزش پخت مرغ ایتالیایی مناسب مهمانی های رسمی

مرحله ۱ – تکه های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

مرحله ۲ – مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله ۳ – رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.

مرحله ۴ – تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود تا آب خوراک کمی غلیظ شود سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با برنج یا پاستا سرو نمایید.

تکفارس آی آر

مواد لازم برای ۴ نفر

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

سینه یا ران مرغ: ۴ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۲۵ گرم

www.takfars.ir

پیاز: ۱ عدد، مکعبی ریز شده

فلفل دلمه سبز یا قرمز: ۱ عدد، مکعبی ریز شده

سیر: ۲ حبه ریز شده

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ: ۱ تا ۲ پیمانه

پونه خشک: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین

تزیینات شیک سالاد الویه شکل ماهی های زیبا
  1. آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ
  2. ایده های شیک و مجلسی برای تزیین آلبالو پلو
  3. ایده های جالب و خلاقانه تزیین غذا و میوه
  4. آموزش تهیه کوکتل سیب و کرفس
  5. آموزش پخت کتلت مقوی و گیاهی
  6. آموزش تبدیل شدن به سالاد درست کن حرفه ای

مطالب پربازدید

مطالب محبوب