تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت مرغ ایتالیایی مناسب مهمانی های رسمی

image آموزش پخت مرغ ایتالیایی مناسب مهمانی های رسمی

تکه های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.

تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود تا آب خوراک کمی غلیظ شود سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با برنج یا پاستا سرو نمایید.

تکفارس آی آر

مواد لازم برای ۴ نفر

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

سینه یا ران مرغ: ۴ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۲۵ گرم

www.takfars.ir

پیاز: ۱ عدد، مکعبی ریز شده

فلفل دلمه سبز یا قرمز: ۱ عدد، مکعبی ریز شده

سیر: ۲ حبه ریز شده

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ: ۱ تا ۲ پیمانه

پونه خشک: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین

محصولات معتبر
محصولات معتبر