آموزش پخت مارمالاد تابستانی شلیل

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت مارمالاد تابستانی شلیل

image آموزش پخت مارمالاد تابستانی شلیل

▪ شلیل خرد شده، شکر و چهار قاشق غذاخوری آب را در مخلوط کن ریخته، تا پوره شلیل به دست آید.

▪ پوره شلیل را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. پنج دقیقه که جوشید، دو قاشق پودر ژله را کم کم اضافه کرده، هم می زنیم. سپس شعله را خاموش می کنیم.

▪ مارمالاد آماده می باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می کشیم.

مواد لازم:

تکفارس آی آر

شلیل خرد کرده : دو کاسه ماست خوری

شکر : دو کاسه ماست خوری

پودر ژله هلو یا شلیل : دو قاشق غذاخوری

چطور باید غذای گیاهی را بی دردسر پخت
  1. آموزش پخت کیک شکلاتی و تزیین آن
  2. آموزش درست کردن کیک نمکی مخصوص در خانه
  3. دستورهای مخصوص سرآشپز برای تهیه قهوه خوش طعم و عطر
  4. آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام
  5. طرز تهیه دسر شیک ژله انار آلوورا برای شب یلدا
  6. آموزش درست کردن ساندویچ بیف برگر خانگی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب