آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان
طرز پخت شلغم
مواد لازم :
۱ کیلو شلغم
✓ شلغمها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکافهای عمقی در آنها ایجاد کنید
تکفارس آی آر
✓ نیازی به اضافه کردن آب نیست
✓ ظرف را با درپوش به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه گذاشته، در این فاصله یک بار شلغمها را زیر و روکنید.
✓ میتوان به شلغمهای پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.
طرز تهیه لبو
www.takfars.ir
✓ مواد لازم :
چغندر : یک کیلو
آب : نصف پیمانه
شکر : به میزان دلخواه
✓ چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقهای برش دهید.
✓ اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمتهای مختلف هر یک از آنها شکافهای عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.
✓ در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.
نکته
✓ بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.
✓ با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.
تک فارس
✓ چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ میباشند و از آب آن میتوان در تهیه بعضی از سسها و خورشها استفاده کرد