آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان

image آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان

طرز پخت شلغم

مواد لازم :

۱ کیلو شلغم

▪ شلغم‌ها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکاف‌های عمقی در آنها ایجاد کنید

تکفارس آی آر

▪ نیازی به اضافه کردن آب نیست

▪ ظرف را با درپوش به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه گذاشته، در این فاصله یک بار شلغم‌ها را زیر و روکنید.

▪ می‌توان به شلغم‌های پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.

image آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان

طرز تهیه لبو

www.takfars.ir

▪ مواد لازم :

چغندر : یک کیلو

آب : نصف پیمانه

شکر : به میزان دلخواه

▪ چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید.

▪ اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آنها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.

▪ در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.

نکته

▪ بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.

▪ با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

تک فارس

▪ چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ می‌باشند و از آب آن می‌توان در تهیه بعضی از سس‌ها و خورش‌ها استفاده کرد

طرز تهیه دسر شیک ژله انار آلوورا برای شب یلدا
  1. آموزش درست کردن مربای خوشمزه لیمو ترش
  2. طرز تهیه دسر شکلاتی تلخ
  3. طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی مثل مرغ رستوران
  4. طرز پخت سوپ خوش آب و رنگ چغندر روسی
  5. آموزش پخت پلوقارچ با سیزیجات
  6. آموزش ساده درست کردن سالاد ورمیشل

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب