آموزش پخت قیمه مخصوص یزد

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت قیمه مخصوص یزد

image آموزش پخت قیمه مخصوص یزد* نخود را از شب قبل خیس کرده، سپس پوست آن را جدا می‌کنیم.

* پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

* گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا کمی تغییر رنگ دهد.

* رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

* به میزان لازم آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا گوشت نیم‌پز شود.

تکفارس آی آر

* سپس نخود، لیمو امانی و زردچوبه را افزوده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد و نخود و گوشت بپزند.

* در این مرحله پودر هل، نمک و دارچین را به خورش اضافه کرده و پس از چند جوش خورش آماده است.

مواد اولیه

پیاز دو عدد

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

www.takfars.ir

نخود یک پیمانه

زردچوبه یک قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپ‌خوری

لیمو امانی دو عدد

نمک، دارچین و پودر هل به میزان لازم

آب و روغن به میزان لازم

آموزش تصویری پخت گوجه شکم پر برای تزیین میز مهمانی
  1. معرفی و دستور پخت غذای مخصوص شب یلدا
  2. آموزش پخت پیش غذای شیک اسپانیایی مجلسی
  3. طرز پخت خوراک رژیمی نخود و سبزیجات
  4. ترفندهای پخت عدسی خوش طعم برای ورزشکاران
  5. آموزش پخت فلفل دلمه ای شکم پر
  6. توصیه های سرآشپز برای تهیه شربت آلبالوی خوش طعم و خوش رنگ

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات