image آموزش پخت قیمه بوشهری اصیل

نکته:ریختن زعفران و گلاب اختیاری است.

طرز تهیه

اول از همه پیاز را ریز خرد کنید و بعد سرخش کنید تا طلایی شود

زردچوبه و کمی گرد لیمو عمانی و دارچین را به پیاز اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید

گوشت و لپه را به پیاز اضافه کنید با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند

به اندازه ۲ تا ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و در دیگ را ببندید و اجازه دهید تا گوشت و لپه نیم پز شود.

سیب زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا همه مواد با هم کاملاً بپزد.

نمک خورش را اندازه کنید.

روی یک کاسه بزرگ، آبکش بگذارید و خورش را توی آبکش بریزید به صورتی که آب از گوشت و لپه و سیب زمینی جدا شود.

مواد توی آبکش را دوباره درون دیگ برگردانید و با گوشتکوب حسابی بکوبید تا کاملاً له شود. (این مرحله خیلی مهم است چون دلیل کش آمدن قیمه خوب کوبیدن مواد با گوشتکوب است).

بعد آب گوشت را به مواد له شده اضافه کنید و دیگ را دوباره روی حرارت کم بگذارید.

در یک ماهیتابه پیاز داغ درست کنید و رب را با پیاز سرخ کنید

آن پودر لیمو عمانی و پودر زیره بزنید

تمام این مواد را به قیمه اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد.

در این فاصله مدام هم بزنید تا هم قیمه ته نگیرد و هم گوشت کش بیاید.

گلاب و زعفران را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید

قیمه آماده شده را به همراه شکر پلو زعفرانی یا پلوی ساده نوش جان کنید.

قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش معمولاً با شکر پلو صرف می‌شود.

مواد لازم

۳۵۰ گرم گوشت خورشتی

۱۷۰ گرم لپه

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک عدد پیاز بزرگ

یک عدد سیب زمینی متوسط و چهارقاچ شده

یک قاشق چایخوری پودر زیره

یک سوم قاشق چایخوری دارچین

زردچوبه به میزان لازم

گرد لیمو عمانی به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زعفران یک قاشق غذاخوری

گلاب یک قاشق غذاخوری

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت قیمه بوشهری اصیل

همچنین بخوانید