آموزش پخت غذای چینی وگن فراید رایس

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت غذای چینی وگن فراید رایس

image آموزش پخت غذای چینی وگن فراید رایس

۱. آب روی برنج خیس‌شده را خالی کنید، آن را داخل قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.

۲. قارچ، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی و هویج را در تابه‌ وُک حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس پیازچه، سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

۳. برنج آبکش‌شده را به تابه بیافزایید و ۲ تا ۳ دقیقه مخلوط را تفت دهید، سپس سویا سس، فلفل قرمز و سس فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مخلوط برنج چینی را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

مواد لازم

تکفارس آی آر

برنج دانه کوتاه ۱ پیمانه

قارچ ورقه ای خرد شده ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده ۱/۲ عدد

نخود فرنگی ۷۰ گرم

هویج خلالی نازک خرد شده ۱ عدد

www.takfars.ir

روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

پیازچه حلقه ای خرد شده ۴ ساقه

سیرکوبیده شده ۱ حبه

زنجبیل پودر شده ۱/۴ قاشق چایخوری

سویا سس ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم

سس فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

طرز پخت بهترین غذای درمان سرماخوردگی سوپ ماهیچه
  1. آموزش پخت مخصوص اسپاگتی با گوجه فرنگی و مرغ
  2. آموزش تهیه زیتون سوخاری برای تزیین چلوکباب و جوجه کباب
  3. تصویری سالاد سیب زمینی به شکل ماهی با گوجه و هویج
  4. عکس های تزیین ژله اناری
  5. آموزش پخت پیراشکی مخصوص برای عصرانه بچه ها
  6. طرز تهیه نان تافتون خانگی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات