image آموزش پخت غذای چینی نودل سبزیجات

▪ نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.

▪ قارچ‌های بزرگ‌تر رو تکه تکه کنید.

▪ سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اون‌ها رو ریز خرد کنید.

▪ از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.

▪ انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.

▪ برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ساقه‌هاشون رو یز خرد کنید.

▪ پیازچه‌ها رو تمیز شسته و قسمت‌های سفیدشون رو نازک حلقه‌حلقه کنید.

▪ اسفناج ها رو درست خرد کنید.

▪ اول نودل رو بپزید.

▪ مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچ‌ها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.

▪ سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقه‌های گشنیز و قسمت‌های سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.

▪ در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.

▪ اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید.

▪ نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل پخش کنید.

مواد لازم

نودل برنج ۲۰۰ گرم

روغن گیاهی قدری

قارچ ۳۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

فلفل چیلی قرمز ۱ عدد

زنجبیل ۱ تکه

کدو ۲۰۰ گرم

گشنیز ۱/۲ دسته

پیازچه ۶ عدد

نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

عسل ۱ قاشق غذاخوری

روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری

سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری

اسفناج ۱۰۰ گرم

لیمو ترش ۲ عدد

سس فلفل تند به دلخواه

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت غذای چینی نودل سبزیجات