آموزش پخت غذای محلی پلو مرغ طالقان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت غذای محلی پلو مرغ طالقان

image آموزش پخت غذای محلی پلو مرغ طالقان

مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید تا کمی آب داشته باشد. استخوان های مرغ را بگیرید. سیب، به و سیب زمینی را پوست بگیرید و یا به را با پوست به شکل دلخواه خرد کنید. برنج را با آب مرغ و کمی آب و نمک به صورت کته بپزید. قبل از دم کشیدن کته، ته یک قابلمه را چرب کنید و سیب، به و سیب زمینی خرد شده را را کف آن بچینید. مقداری از کته دم نکشیده را با کمی زعفران مخلوط کرده و روی به، سیب و سیب زمینی بریزید. بقیه ی کته و مرغ را روی آن بریزید و با قاشق برنج را فشار دهید و بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده، روی آن کمی روغن حیوانی داده و سرو کنید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

▪ مرغ » ۴ تکه

▪ پیاز » ۱ عدد

تکفارس آی آر

▪ نمک و فلفل » به میزان لازم

▪ سیب » ۱ تا ۲ عدد

▪ به » ۱ عدد

▪ سیب زمینی » ۱ عدد

▪ برنج باسماتی » ۱ پیمانه(یا ۲ پیمانه ایرانی)

www.takfars.ir

▪ آب مرغ » به مقدار لازم، برای تهیه کته

▪ زعفران » مقداری

▪ روغن حیوانی » به میزان لازم

طرز پخت سوپ تابستانی آویشن برای پیش غذا
  1. آموزش تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا

  2. آموزش تهیه بیکن مرغ خانگی

  3. آموزش درست کردن سالاد مخصوص با پاستا و پنیر

  4. طرز پخت تارت خوشمزه و سالم با کدوحلوایی

  5. آموزش عکس به عکس تهیه سالاد پاستا

  6. آموزش پخت شیرینی گل رزی خانگی برای عید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات