آموزش پخت غذای مجلسی و مقوی ژیگوی بوقلمون

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت غذای مجلسی و مقوی ژیگوی بوقلمون

image آموزش پخت غذای مجلسی و مقوی ژیگوی بوقلمون

از شب قبل ران بوقلمون را شسته و توسط چاقو برش های عمیق و کوچک در آن ایجاد کنید. داخل هر یک از این برش ها یک حبه سیر و ۲ تا ۳ عدد فلفل دلمه و برگ بوها را روی آنها قرار دهید، سپس آن را در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بگذارید.

پیاز را پوست بگیرید و آن را خرد کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل تابه بریزید و به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.

حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهید. به اندازه یک استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا ران پخته شود. نمک را هم بیفزایید. در این مدت توسط کفگیرهای مناسب ران که من از دوتا کفگیر استفاده کردم را بچرخانید تا هر دو طرف آن سرخ شود.

بعد داخل یک ظرف روغن ریختم، رب را در آن تفت دادم زعفران را هم اضافه کردم کمی آب به آن اضافه می کنم و می ریزم روی بوقلمون در آن را می بندم.

تکفارس آی آر

تا آرام آرام بپزد.

مواد لازم برای ژیگوی بوقلمون :

ران بوقلمون

۱ عدد

فلفل دلمه

www.takfars.ir

۱ عدد

پیاز

۱ عدد

سیر

۱ بوته

زردچوبه

۱ قاشق مرباخوری

برگ بو

▪ ۴ عدد

روغن مایع

تک فارس

به میزان لازم

نمک

به میزان لازم

زعفران

به میزان لازم

رب

به میزان لازم

آموزش درست کردن شیرینی مخصوص عید اسکوار گردویی
  1. آموزش پخت پیش غذای شیک و مجلسی ایتالیایی
  2. آموزش تهیه دلمه فلفلی
  3. تزیین هندوانه برای شب لدا به شکل توپ برای پسر بچه ها
  4. آموزش پخت و طعم دار کردن ماهی تیلاپیلا
  5. ترفند های خوشمزه درست کردن غذا برای تازه عروس ها
  6. آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات