آموزش پخت غذای اصیل شمالی خورش سماق

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت غذای اصیل شمالی خورش سماق

image آموزش پخت غذای اصیل شمالی خورش سماق

خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که در گیلان طرفداران زیادی دارد.

۱. سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ خرد شده ، ۳ قاشق سماق و نمک را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ‌ها می‌توانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کرده‌اید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.

۲. سبزی‌ها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزی‌های سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.

۳. پس از گذشت ۲ ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد می‌توانید سبزی‌های تفت داده شده را با آبغوره و غوره‌ها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد – به روغن بیفتد – سپس با برنج سرو کنید.

تکفارس آی آر

مواد لازم:

۳ عدد سینه مرغ

۵۰۰ گرم سبزی خورش

۲ عدد پیاز

۳ /۱ پیمانه لوبیا قرمز

www.takfars.ir

۲ /۱ پیمانه آبغوره

۵ ق س سماق

۳ /۱ پیمانه غوره

۵ حبه سیر

روغن و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه قورمه جگر در خانه
  1. چه روغنی برای پخت غذا سالم تر است
  2. طرز تهیه کتلت سبزیجات و مقوی کاری با طعم تند
  3. طرز پخت خوراک کبک مناسب مهمانی های رسمی
  4. آموزش پخت بال کبابی به روش های خوشمزه
  5. چطور خیلی سریع برای مهمانی خیارشور درست کنیم
  6. طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک با خامه معمولی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات