آموزش پخت شیرین پلو به روش اصلی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت شیرین پلو به روش اصلی

image آموزش پخت شیرین پلو به روش اصلی

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی ۳ قاشق سوپخوری روغن بریزید. سپس برنج را بیفزائید، از اطراف آن را به وسط بریزید و به شکل مخروط جمع کنید. حال آن را روی اجاق بگذارید و دم کنید و در اواخر پخت قدری روغن روی برنج بدهید.

اکنون در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید، هویج را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه ۲ قاشق سوپخوری زعفران و ۱ پیمانه آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا هویج قدری نرم شود. حالا خلال پرتقال، بادام و پسته را همراه با زعفران به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اینک فیله‌های مرغ را با نمک و زعفران مزه‌دار کنید و در روغن تفت دهید.

سپس برنج را با سه‌چهارم از مواد فراهم‌کرده، مخلوط کنید و در دیس مناسبی بکشید و رویش را با فیله‌های مرغ و باقیمانده‌ی مایه‌ی شیرین پلو تزئین کنید.

مواد لازم برای ۶- ۸ نفر

تکفارس آی آر

برنج ۴ پیمانه

روغن مایع به میزان لازم

هویج خلالی‌ خردکرده ۵۰۰ گرم

زعفران حل‌کرده به میزان لازم

خلال پرتقال شیرین‌کرده ۱ پیمانه

www.takfars.ir

خلال بادام یک‌دوم پیمانه

خلال پسته یک‌دوم پیمانه

فیله‌ی مرغ ۱۰ عدد

نمک به میزان لازم

آیا باید مرغ های خام را قبل از پختن شست
  1. آموزش تهیه خورش ترش برای مهمانی
  2. چیزکیک را چطور درست میکنند آموزش کامل
  3. آموزش روش پخت اصلی غذای شمالی باقلاقاتق
  4. به جای شکر قهوه را با چه چیزی می شود شیرین کرد
  5. آموزش تهیه اسموتی مقوی و سالم با میوه و پروتئین
  6. آموزش درست کردن ژله ساده انار و خامه برای شب یلدا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات