آموزش پخت شیرینی زنجبیلی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت شیرینی زنجبیلی

image آموزش پخت شیرینی زنجبیلی

• ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.

• کره و پودر قند را ترجیحا با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سفید و بی‌رنگ شود.

• زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده آنقدر هم بزنید که سفید و کشدار شود.

• به مایه فوق، آرد، بیکینگ پودر و زنجبیل را اضافه کرده و آنقدر آن را ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.

تکفارس آی آر

• خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و با وردنه آن را باز کرده و قالب زنید.

• شیرینی‌های قالب زده را روی سینی فر با رعایت فاصله بچینید و روی هر کدام از آن‌ها را با قلم مو، سفیده تخم‌مرغ بمالید و روی آن، مقداری پوست پسته بپاشید .

• آن‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر حرارت دهید.

مواد لازم

زنجبیل: ۲ قاشق مرباخوری

www.takfars.ir

تخم‌مرغ: ‌یک عدد

پودر قند: یک پیمانه

آرد سفید گندم: یک پیمانه

کره: دوسوم پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌چهارم قاشق مربا خوری

پودر پسته: به مقدار لازم

آموزش تهیه دسر توپک شکلاتی
  1. طرز تهیه برنج و مرغ به روش افریقایی ها
  2. طرز تهیه کاپ کیک فوری برای عصرانه
  3. چطور با مهارت خمیر کیک کوکو کتلت و رولت را رول کنیم
  4. آموزش حرفه ای برای درست کردن لواشک خانگی
  5. طرز تهیه ترشی تمبرهندی بادمجان مجلسی
  6. آموزش درست کردن مربای خوش رنگ به

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

۱ نظر
  1. م

    تشکرازشما