image آموزش پخت سیب پلو غذای محلی کرمانشاه

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

برنج را شسته و نمک اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت با مقدار آب داده شده خیس کنید بعد سیب زمینی را پوست کنده و بشوئید و در اندازه حبه قند خرد کنید.

برنج و روغن زیتون و سیب زمینی را در پلو پز بریزید و پلوبز را روشن کنید هر زمانی که آب برنج تبخیر شد پلو پز را چند لحظه خاموش کرده و برنج را به آرامی در ظرفی خالی کنید و در قابلمه پلوپز کمی روغن بریزید و با یک لایه سیب زمینی یا نان لواش بپوشانید سپس از برنج یک کفگیر روی ته دیگ بریزید و بعد شوید بپاشید و دو باره برنج و باز هم شوید و همین طور ادامه دهید تا تمامی برنج را در قابلمه بریزید. دور برنج را جمع کنید و دو باره پلوپز را به برق بزنید تا برنج دم بکشد.

اگر پیاز پخته و سیر پخته را دوست دارید در همان زمانی که برنج را در قابلمه میریزد و ما بینش شوید می پاشید. پیاز و سیر را روی برنج بگذارید تا دم بکشد. برای اینکه سیر له نشود و برنج بوی سیر نگیرد چون ممکن است بعضی سیر را دوست نداشته باشند بهتر است سیر را با آخرین لایه پوست آن خوب شسته و روی برنج بگذارید. هم سیر خوب پخته می شود و هم له نمی شود و برنج هم بوی سیر را به خودش نمی گیرد.

مواد لازم برای سیب پلو

برنج ۲ پیمانه

آب یرای برنج ایرانی ۳ پیمانه و برای برنج دانه بلند خارجی ۳/۵ پیمانه

سیب زمینی ۲ الی ۳ عدد متوسط

شوید خشک به قدر کافی

نمک قدری

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

گوشت چرخ کرده یا ماهیچه و یا مرغ

کشمش و خرما و پیاز و … برای تزئین

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت سیب پلو غذای محلی کرمانشاه