تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزیاشتراک گذاری

آموزش پخت سیب پلو غذای محلی کرمانشاه

image آموزش پخت سیب پلو غذای محلی کرمانشاه

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

برنج را شسته و نمک اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت با مقدار آب داده شده خیس کنید بعد سیب زمینی را پوست کنده و بشوئید و در اندازه حبه قند خرد کنید.

برنج و روغن زیتون و سیب زمینی را در پلو پز بریزید و پلوبز را روشن کنید هر زمانی که آب برنج تبخیر شد پلو پز را چند لحظه خاموش کرده و برنج را به آرامی در ظرفی خالی کنید و در قابلمه پلوپز کمی روغن بریزید و با یک لایه سیب زمینی یا نان لواش بپوشانید سپس از برنج یک کفگیر روی ته دیگ بریزید و بعد شوید بپاشید و دو باره برنج و باز هم شوید و همین طور ادامه دهید تا تمامی برنج را در قابلمه بریزید. دور برنج را جمع کنید و دو باره پلوپز را به برق بزنید تا برنج دم بکشد.

اگر پیاز پخته و سیر پخته را دوست دارید در همان زمانی که برنج را در قابلمه میریزد و ما بینش شوید می پاشید. پیاز و سیر را روی برنج بگذارید تا دم بکشد. برای اینکه سیر له نشود و برنج بوی سیر نگیرد چون ممکن است بعضی سیر را دوست نداشته باشند بهتر است سیر را با آخرین لایه پوست آن خوب شسته و روی برنج بگذارید. هم سیر خوب پخته می شود و هم له نمی شود و برنج هم بوی سیر را به خودش نمی گیرد.

تکفارس آی آر

مواد لازم برای سیب پلو

برنج ۲ پیمانه

آب یرای برنج ایرانی ۳ پیمانه و برای برنج دانه بلند خارجی ۳/۵ پیمانه

سیب زمینی ۲ الی ۳ عدد متوسط

شوید خشک به قدر کافی

www.takfars.ir

نمک قدری

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

گوشت چرخ کرده یا ماهیچه و یا مرغ

کشمش و خرما و پیاز و … برای تزئین

محصولات معتبر محصولات معتبر
مطالب مشابه بیشتر ››